kultur

Nobody Wants This Sesong 2

Nobody Wants This. (L to R) Adam Brody as Noah, Kristen Bell as Joanne in episode 105 of Nobody Wants This. Cr. Adam Rose/Netflix © 2024

Nå er det offisielt – her er alt vi vet så langt. 

Publisert Sist oppdatert

En sex-podcaster og en rabbiner går inn på en bar... Nei, det er ikke starten på en dårlig vits, men snarere premisset for Netflix' suksessrike rom-com, 'Nobody Wants This'. Serien som går over 10 episoder er en påminnelse for en hel generasjon om hvorfor Adam Brody – som spilte den uimotståelige Seth Cohen i The O.C. – ble gjenstand for våre ungdommelige «lengsler».

Uten å avsløre for mye, slutter serien med en slags cliffhanger, som har gjort at fansen (som antakelig slukte serien i løpet av den første helgen) lengter etter mer. 

Blir det en sesong to? Vil Joanne og Noah holde sammen på sikt? Her er alt vi vet så langt.

Nobody Wants This. (L to R) Kristen Bell as Joanne, Adam Brody as Noah in episode 108 of Nobody Wants This. Cr. Adam Rose/Netflix © 2024

Er det bekreftet en sesong 2 av Nobody Wants This?

Ja, det er faktisk bekreftet. Den 10. oktober bekreftet Netflix' innholdssjef, Bela Bajaria, at Nobody Wants This har blitt fornyet for en andre sesong under Bloomberg Screentime-konferansen i Los Angeles.

«Å skape Nobody Wants This vil for alltid være et karrieremessig høydepunkt for meg,» delte Foster i en uttalelse til Netflix. 

«Den utrolige gruppen med skuespillere, crewet, produsentene og lederne gjorde dette til serien den er i dag, og å oppleve seernes reaksjoner på serien nå som den er ute i verden, har vært mer enn jeg kunne drømme om.»

Serieskaper Erin Foster under innspillingen av Nobody Wants This.

Sammen med seriens skaper, Erin Foster, vil den andre sesongen av Nobody Wants This også ha Girls-alumnene Jenni Konner og Bruce Eric Kaplan på laget, som blir showrunners og executive producers.

«Jeg er så heldig som får fortsette denne historien,» fortsatte Foster, «og å få gjøre det sammen med Jenni Konner og Bruce Eric Kaplan, som jeg har vært så stor fan av siden Girls. … Rettferdighet for sunne forhold som de mest romantiske!»

Allerede før premieren på den første sesongen, virket Foster ganske optimistisk angående muligheten for en andre sesong. Historien er en løs autobiografisk fortelling om hennes egen erfaring med å møte sin mann, som er jødisk.

Nobody Wants This. (L to R) Executive Producer Erin Foster, Director Greg Mottola in episode 102 of Nobody Wants This. Cr. Hopper Stone/Netflix © 2024

I et intervju med IndieWire før Netflix-premieren 26. september, antydet Foster en mulig andre sesong: «Vi får virkelig positive tilbakemeldinger, så jeg tror samtalene definitivt har startet om en potensiell sesong to. Historien i sesong én utvikler seg veldig sakte. Så jeg tror at hvis det blir en sesong to, vil jeg bare plukke opp der vi slapp og fortsette å ta det sakte, fordi jeg ikke vil at vi skal komme for langt frem i tid. Jeg mener, jeg vil at serien min skal være på lufta så lenge som mulig.»

Hva vil handlingen for Nobody Wants This sesong 2 være?

I et intervju med The Hollywood Reporter 14. oktober innrømmet Foster at de allerede hadde jobbet med den andre sesongen av serien i flere uker. 

«Vi har vært på writers room i omtrent tre uker nå,» sa Foster. «Kristen [Bell] kom inn i rommet med Justine [Lupe, som spiller Morgan] for å høre på noen av storylineene vi jobbet med. Og hun sier at hun ikke har fått en reaksjon på noe som dette, bokstavelig talt, siden Frozen.»

Nobody Wants This. (L to R) Adam Brody as Noah, Kristen Bell as Joanne in episode 107 of Nobody Wants This. Cr. Adam Rose/Netflix © 2024

Foster gjorde det også klart hvor hun har tenkt å ta serien i den andre sesongen: "Joanne trenger ikke å ha den samme reisen som jeg hadde. Men, jeg tror ikke dette er en serie som skal frarøve publikum det de vil se. Jeg tror dette er en serie hvor du vil få det du ønsker."

Hvilke skuespillere blir å se i Nobody Wants This sesong 2?

Vi kan nok ikke forvente at Nobody Wants This fortsetter uten at Kristen Bell og Brody gjentar sine roller som Joanne og Noah, ettersom historien uunngåelig vil se på konsekvensene av Joannes beslutning om ikke å konvertere til jødedommen. 

Nobody Wants This. (L to R) Kristen Bell as Joanne, Stephanie Faracy as Lynn, Justine Lupe as Morgan in episode 103 of Nobody Wants This. Cr. Hopper Stone/Netflix © 2024

Vi håper også å få se Succession’s Justine Lupe tilbake som Joannes søster Morgan og Timothy Simons som Noahs bror Sasha. Det ville heller ikke vært Nobody Wants This uten familiene, så vi forventer også å se Stephanie Faracy, Sherry Cola, Jackie Tohn, Tovah Feldshuh og Paul Ben-Victor gjenta sine roller.

Når er premieren på Nobody Wants This sesong 2?

Selv om det ville være for tidlig å fastsette en utgivelsesdato før den andre sesongen har startet produksjon, ble den første sesongen filmet i og rundt Los Angeles i mars 2024, og ble deretter sluppet seks måneder senere. 

Med de gode nyhetene om at serien har blitt fornyet for en andre sesong, kan vi forvente å se Joanne og Noah tilbake på skjermene våre tidligst til sommeren neste år. Følg med!

Jackie Tohn (Esther) og Kristen Bell (Joanne).

Saken er fra ELLE UK. 

Powered by Labrador CMS