mote

Høydepunkter fra Copenhagen Fashion Week SS25

Dette er noen av høydepunktene fra den danske moteuken for våren 2025.

Publisert Sist oppdatert

Den danske moteuken er ferdig for denne gang, men vi sitter igjen med tonnevis av inspirasjon for den neste sesongen. I tilegg til å potte trender som vil bli store for neste vår, har vi  også lagt merke til mange fine gatemote-looks utenfor visningene, og ser blant annet at trender som capribuksen, bermudashortsen og den bohemske blusen, samt blomsterassessoirer fremdeles er store. 

Se de fineste antrekkene fra Copenhagen Fashion Week her.

Alt som kan krype og gå av motepersonligheter tar alltid turen til den danske hovedstaden, og her kryr det alltid av inspirasjon for neste års store trender. Hva vil det bli? 

Vi spør oss om capribuksen vil få skikkelig kommersiell fart, og om den transparente trenden vil forsette inn til neste vår ... Og så har vi eplegrønt ... 

Høydepunktene fra moteuken i København SS25

Se noen av høydepunktene  under. 

Rotate SS25:

Her var det romantikken som sto for inspirasjonen bak neste vårs kolleksjon -og det bugnet av romantiske looks hos Rotate. En optimistisk og feminin kolleksjon der vi falt pladask for både monokrome looks (hallo, capribukse) nydelige rosatoner samt en ultralekker denim-look... Se noen av våre favoritter her. 

Gestuz SS25:

Trencher, denim og lange skjørt stylet med dressjakker. Her er det mange pieces som kan bli garderobefavoritter neste sesong. 

Baum und Pferdgarten SS25:

Kolleksjonen som gikk under navnet «Office Olympics» serverte kontorvennlige looks med sporty spinn, og det eneste vi har lyst til å gå med nå er det grønne paljettskjørtet med en stor oversized pologenser til. Se flere favoritter her: 

Skall Studio SS25:

Neste vårs kolleksjon er en hyllest til motehuset og deres estetikk, og en feiring av deres 10 årsjubileum. Inspirasjonen bak kolleksjonen ble  hentet fra både 60 og 70-tallet, og stilikoner som Loulou de la Falaise. Resultatet ble en bohemsk og tailored  kolleksjon med nydelige plagg -perfekte for den skandinaviske vår!




Remian SS25:

En vårkolleksjon som er en symbiose av 80 tallets glade treningsdager i kombinasjon med 90-tallets minimalisme. Midjer, minimalistisk silhuett og farger fra sjokoladebrun til due grått og rødt. Se noen av våre favoritter her:

(di.vision):

Dette danske merket lager nye skatter av brukte plagg, og serverte en forrykende kolleksjon som gikk under navnet The Dream Of Steam City. Ganske så brennheit, og tilgjengelig allerede nå!

Lovechild SS25: 

Neste vårs fargepalette i duse toner med hint av svart skinn – en minimalistisk kolleksjon som frir til deg som ønsker å oppdatere jobbgarderoben. 

Opērasport SS25:

Lyseblått i kombinasjon med chic svart, capribukser, transparente tekstiler og bermudashortsen – her er noen av våre favorittlooks for neste vår. 

En oversized vest i kombinasjon med preppy capribukser, bohemsk bluse  og pumps. En look vi fint tar en copy paste på til neste vår! 

A Roege Hove SS25: 

Nydelige strikkesett, hint av eplegrønt, den transparente capribuksen og mye legs på menyen! Det er en tøffas dame A Roege Hove snakker til neste vår.

Forza Collectives SS25: 

Burgunder er en farge som får ta stor plass i motebildet til høsten, og i kombinasjon med rosa er kanskje dette en fargetrend vi vil se mer av. Minimalistiske snitt, metalliske detaljer, cut out og transparente stoffer. Se noen av looksene fra Forza Collective SS25 her: 

Monokorm svart og hvitt legger vi også merke til ... Er det tegn til comeback for denne trenden?

Les også: Dette skjer under Copenhagen Fashion Week SS25.

Powered by Labrador CMS