Annonse

NUXE introduserer revolusjonerende teknologi innen anti-age

En naturlig og plantebasert anti-age-serie som er mer effektiv enn retinol? Ja, takk!

Publisert Sist oppdatert

NUXE, et av de ledende navnene innen naturlig hudpleie, lanserer en ny og revolusjonerende teknologi innen anti-age. 

Med over 30 års forskning og mer enn 40 patenter, har de utviklet Alfa [3R] Teknologi – en unik tilnærming til anti-age som setter naturlige og plantebaserte ingredienser i fokus. 

Hva er Alfa [3R] Teknologi? 

[R]evitalises: For å stimulere hudens spenst og smidighet.

[R]enews: For å aktivere hudens cellefornyelse.

[R]esurfaces: For å jevne ut hudens overflate.

Alfa [3R] Teknologi bruker en nøye utvalgt trio av kraftige, naturlige ingredienser: Organisk alfalfaekstrakt, naturlig hyaluronsyre og hemorocallis-ekstrakt. Denne kombinasjonen har vist seg å være mer effektiv enn retinol på tre ulike måter: 

1. Revitalisering av huden: Organisk alfalfaekstrakt er en sentral komponent i Alfa [3R]-teknologien. Alfalfa, kjent for sine næringsrike egenskaper, bidrar til å revitalisere huden ved å stimulere cellefornyelsen. Dette kan gi huden et forynget utseende og bidra til å redusere synlige aldringstegn som «slapp» hud og tap av spenst.

2. Fornyelse av hudceller: Hyaluronsyre er velkjent for sine fuktighetsgivende egenskaper og evne til å holde på vann. I Alfa [3R]-teknologien er hyaluronsyre avgjørende for å opprettholde hudens fuktighetsbalanse og fremme cellefornyelse. Dette kan resultere i en mykere, jevnere hud med en sunnere glød. Hyaluronsyren kan også bidra til at huden ser fyldigere, og dermed yngre ut.

3. Gjenoppbygning av hudstrukturen: Hemorocallis-ekstrakt bidrar til å gjenoppbygge hudstrukturen. Dette ekstraktet har en styrkende effekt på hudens bindevev, noe som bidrar til å forbedre fastheten og elastisiteten. Ved regelmessig bruk vil huden kunne fremstå strammere, og konturene i ansiktet mer definerte.

En ny æra innen naturlig anti-age-pleie

NUXE setter med Alfa [3R]-teknologien en ny standard for anti-aging ved å utnytte det beste fra naturen kombinert med avansert forskning. Denne innovative tilnærmingen gir forbrukerne effektive produkter mot aldring, uten å gå på kompromiss med verken sikkerhet eller komfort.

Produktlinjen Nuxuriance Ultra Alfa [3R] er spesielt utviklet for å gi en omfattende anti-age-behandling. Ved å fokusere på rynker, slapp hud, tap av spenst og manglende glød, vil disse produktene kunne gi en hud som ser synlig yngre og mer vital ut. Formuleringen, som inneholder naturlige ingredienser, gir en luksuriøs opplevelse gjennom både konsistens og duft, som både pleier og styrker huden over tid.

Bruken av naturlige ingredienser gjør at produktene kan benyttes daglig uten risiko for de irriterende bivirkningene som ofte følger med anti-aging-produkter. Dette gjør også at produktene passer alle hudtyper – selv sensitiv hud. 

Sammen med en sunn livsstil og riktig hudpleierutine, kan Nuxuriance Ultra Alfa [3R] bidra til å holde huden din så ung som du føler deg. 

Rutine med NUXE Nuxuriance Ultra Alfa [3R]

Et ansiktsserum med Alfa [3R]-teknologi + Vitamin C som bidrar til å redusere mørke flekker og korrigere aldringstegn.

NUXE Nuxuriance Ultra Alfa 3R Serum 30 ml, kr 869,90. 

Anti-age-dagkrem som jobber mot aldringstegn og for produksjon av nye hudceller. Passer for en tørrere hudtype, og er spesielt fin å bruke om høsten og vinteren. 

NUXE Nuxuriance Ultra Alfa 3R Day Cream Rich 50 ml, kr 779,90. 

En nattkrem som revitaliserer, fornyer og gjenoppbygger når du sover. 

NUXE Nuxuriance Ultra Alfa 3R Night Cream 50 ml, kr 769,90. 

Øye- og leppekrem med Alfa [3R]-teknologi som bidrar til å redusere linjer rundt munn- og øyeparti.

NUXE Nuxuriance Ultra Alfa 3R Eye & Lip 15 ml, kr 699,90. 

Se alle produktene fra NUXE Nuxuriance Ultra Alfa [3R] her. 

Powered by Labrador CMS