Superdigg nachos
Perfekt for lørdag!
Vi titter alltid innom matbloggen til Gitte & Filip, og i dag falt valget på helgefavoritten: nachos.
Det blir ikke bedre enn ost, guacamole, rømme og crunch!
Mer lyst på taco: Prøv denne!
OPPSKRIFT PÅ NACHOS
«Denne retten er topp å lage om du har rester av noe deilig kjøtt fra gårsdagens middag. Det hadde vi, nærmere bestemt oksefilet – som i dag ble omgjort til en herlig nachos-middag!»
Ingredienser til to pers
150 gram nachochips
200 gram oksekjøtt (eller annet kjøtt som svin etc)
200 gram små sorte bønner
1 rød chili
2 never koriander
3 hvitløksfedd
1/2 løk
Olivenolje
1 klype sort pepper
1 klype salt
100 gram raspet ost
Salsa
Guacamole
Rømme
Oppskrift på Gitte & Filips guacamole ser du her!
Tilberedning
Hakk løk, hvitløk og chili i små biter. Ha det i en stekepanne med en klunk olje og stek i et par minutter. Kutt kjøttet i små biter og bland oppi stekepannen og la det steke videre i noen minutter før du har oppi bønner og koriander. La hele blandingen surre et par minutter til, og smak til med salt og pepper.
Legg nachochips i bunnen av en ildfast form og ha kjøttblandingen over. Strø raspet ost på toppen og stek formen midt i ovnen på 200 grader i ca 20 minutter til osten er smeltet.
Server ovnsbakte nachos med rømme, guacamole og salsa.
Flere oppskrifter finner du på bloggen til Gitte & Filip!
Flere oppskrifter du må teste: