annonse

ELLEs denimfavoritter på Oslo Fashion Outlet

Dette er en av høstens største trender! 

Publisert

Denim er en stor trend i motebildet denne høsten! Alt fra denim på denim til denim stylet med alt fra strikk og silke til paljetter. 

Antrekk fra Only.

Nå er det Denim Days på Oslo Fashion Outlet og i den forbindelse inviterer vi i ELLE til et shopping-event og en styletalk med ELLEs Nathalie Helgerud, som har vært på outleten og plukket ut sine favoritter fra merker som Samsøe Samsøe, Company´s, Lee, Wrangler, Only og Replay. 

Slik styler du denim – en av høstens største trender 

Style jeansen med en paljettopp eller en enkel stripet skjorte. Alt fra Samsøe Samsøe.

Ønsker du å bygge en spennende og kreativ basegarderobe? Et tips er å investere i plagg du kan style på mange ulike måter. Gå for en jeans som passer deg og din fasong. I motebildet denne høsten ser vi mye av baggy jeans, men også bukser med vide ben – og de smale jeansene er tilbake igjen. 

Antrekk fra Lee.

Og kjøp aldri jeans som er "litt trange", en jeans skal være komfortabel å ha på seg. Det er heller kulere at den er litt for stor enn litt for liten. 

Denimskjorte med stener fra Only.

Denne høsten vil vi style jeansen til en florlett eller stripet skjorte. Men vi ser også mye av olaskjorta. Og den kan gjerne være litt boxy og ha stener eller paljetter på seg. 

Denimkjole med gullbelte fra Guess.

Style med en strikkegenser, trenchcoat eller blazer over. Og mye av fargene vi ser denne høsten er brunt, karamell, beige og grått – så ha det i bakhodet når du sikrer deg nøkkelplagg til din nye garderobe. 

Det er bare superfint å style ulike nyanser av denim sammen, så ikke vær redd for at denimplaggene dine skal måtte matche. 

Jeg har alltid ELLEsket jumpsuits! Denne er fra Lee. 

Disse Adidas-sneakersene står på min ønskeliste! Pris kr 549.

Sneakers er så fint til jeans og Adidas-butikken er alltid et must hver gang jeg er innom Oslo Fashion Outlet. Her kan du virkelig gjøre et kupp på sneakers til både dame, herre og barn (jeg sikret meg to par Adidas joggesko for 500 kr til min datter på tre år!). 

Powered by Labrador CMS