Annonse
Peanøttkake på 5 minutter
En smaksbombe av en kake som smelter i munn!
Annonse
Oslo Raw kake:
Gründeren bak Oslo Raw, Tiril Refsum skaper magiske kaker – rå, plantebaserte og uten gluten og hvitt sukker!
Her deler hun oppskriften på en kjapp og enkel smaksbombe, som lages på fem minutter.
Les også: De beste julefilmene
Peanøttkake på 5 minutter
10 porsjoner. Forberedelser: 5 minutter. Totalt: 30 minutter.Dette trenger du:
Til bunnen:
3 dl havregryn 10 ss peanøttsmør av ristede og saltede peanøtter 3 ss lønnesirupTil glasuren:
5 ss peanøttsmør 3 ss rått kakaopulver 3 ss lønnesirupFoto: Line Dammen.
Slik gjør du:
Ha havregrynene til bunnen i en foodprosessor, og kjør til mel.
Tilsett peanøttsmør og lønnesirup, og kjør til en fast og fin deig.
Dekk kakeformen med bakepapir, og klem ut deigen i formen.
Ha alle ingrediensene til glasuren i en foodprosessor og kjør til en jevn og smidig glasur.
Fordel glasuren på kakebunnen.
Sett i fryser og la den stivne.