mote

Pia Tjelta går nye veier

Klesmerket Pia Tjelta Studio får nye eiere.

Publisert Sist oppdatert

Det norske klesmerket Pia Tjelta inngår et spennende partnerskap med investeringsselskapet Ancka Invest.  Charlotte Magnussen-Sørlie, daglig leder og medeier av Ancka Invest,  blir ny styreleder i det nye selskapet Pia Tjelta Studio AS.  

Ancka invest- Magnussen-Sørlie og familien bak investeringsselskapet har også tidligere  investert i Høyer-gruppen og brenner for mote- og livsstilsindustrien.

Les også: ELLE inviterer deg til gratis Live Podkast under Oslo Runway.

– Vi brenner for å fremme kvinnelige gründere og Pia Tjelta representerer en unik kombinasjon av norsk kultur og internasjonal eleganse. Merkevaren hennes har et stort potensial som vi nå skal hente ut sammen, sier Magnussen-Sørlie.

Skuespilleren Pia Tjelta skal forsette som kreativ leder, og skal jobbe tett med Charlotte Magnussen-Sørlie, og få styrket støtte fra Høyer-gruppen. 

Partnerskapet handler om å forene styrkene til begge parter for å skape noe ekstraordinært.

– Charlotte og Ancka Invest har vist en enestående forståelse for både min visjon og potensialet i merket, uttaler Pia Tjelta. 

– Pia og hennes kreative team får nå styrket laget med Høyer-gruppen og Ancka Invest, og sammen skal vi fortsette å skape nydelig design og videreutvikle merkevaren Pia Tjelta, sier styreleder Charlotte Magnussen-Sørlie i Pia Tjelta Studio.

Les også: Høstveskene alle vil ha nå. 

Powered by Labrador CMS