mat

Prinsessepannekaker à la Emilie Nereng

Supergodt og supersunt!

Publisert

Ta vare på kroppen med god og næringsrik mat, uten å være for streng med deg selv.

Emilie Nerengs nye bok inspirerer til matglede og smarte valg. Og prinsessepannekakene MÅ testes ut!

Boka Sunnere Livsstil av Emilie Nereng, kr 349 (annonse).

Prinsessepannekaker med rødbeter

Prøv også: Sjokobowl med avokado

Disse pannekakene gjør meg så glad – for de er både proppfulle av næring, har nydelig smak og får verdens fineste farge! Rødbeten farger nemlig pannekakene rosa og gjør dem skikkelig saftige og gode.

Dette trenger du:

1/4 rødbete

1 egg

1 stor banan

6 ss havregryn

2 ts vaniljesukker

1 ts kanel

1 ss sitronsaft

1 ts bakepulver

1/2 ts salt

1/4 dl melk

smør til steking

TOPPING

kesam, frosne bær som tines i mikrobølgeovn, og lønnesirup

Slik gjør du:

Skrell en rødbete, del den i mindre biter og ha over i en bakebolle med resten av ingrediensene. Stavmiks til du har en helt klumpfri og jevn røre. Du kan også mose alt i en blender. Stek små lapper i smør til de er godt gylne. Rør sammen tinte bringebær og kesam. Topp med kesamrøren og nyt.

Powered by Labrador CMS