Nikoline Anundsens fredagstaco med en vri
I fredagens spalte viser Nikoline deg hvordan du lager salmataco. Se videoen her!
Salmataco: Mat og matlaging har alltid vært en stor del av livet mitt.
Mamma og pappa lot meg eksperimentere tidlig på kjøkkenet og da jeg var 5 år lagde jeg hjemmelaget tomatsuppe, som jeg kalte ”tomatsuppa til Nikoline”.
Jeg kan enda huske hvor utrolig stolt jeg var!
Denne interessen har fortsatt og for meg finnes det ikke noe hyggeligere enn å samle de jeg er glad i til et måltid.
Taco er den ultimate fredagsmiddagen og en stor favoritt.
Den tradisjonelle norske tacoen er aldri feil, men jeg liker å kunne variere litt.
Denne varianten fikk jeg servert av en venninne og jeg elsket den!
Jeg har fortsatt til gode å møte noen som ikke digger denne retten og derfor vil jeg dele den med dere.
Den er så fresh!
Salmataco a la Nikki
Dette trenger du (ca. 2 pers)
Salma
- 1 liten pakke salmalaks (ca 400gr)
- 1 rødløk
- 1 lime
Guacamole
- 2 avokado
- ½ - 1 chili
- ½ lime
- Salt og pepper
Mango
- 1 mango
- 1 chili
- ½ lime
Salsa
- 1-2 fedd hvitløk
- 1 klase små tomater
- Olivenolje
- Salt og pepper
Chilirømme
- 3 ss rømme
- 3 ts Sriracha
Se video for oppskriften:
https://youtu.be/HRGsxPOjgwo
Skål og god helg!!
Xx Nikoline
Følg Nikoline på Instagram: @nikolineanundsen