Skjønnhet

Skjønnhetstips for gravide: Caroline Skjelbreds favoritter

Dette er produktene jeg elsker å bruke gjennom graviditeten.

Publisert Sist oppdatert

Saken inneholder annonselenker

Lite slår lykkefølelsen av å være gravid, men så kommer alle de tusen millioner Google-søkene som starter med «kan gravide...». Det er mye man må huske på midt i alt annet som skjer i en hektisk hverdag. 

Så ... min gravid-beauty-rutine er ganske så enkel, men den funker for meg og min hud. Jeg bruker noen få produkter, og har kjøpt kroppsolje og serum fra Honey to ganger allerede, samt gått til innkjøpt av en gammel klassiker fra Weleda. 

Les også: Varm blush er høstens fineste farge.

Jeg gir håret mitt ekstra med pleie akkurat nå, og holder make up-looken ganske så minimal. Bare fordi det er det som føles best for meg. Men alle må føle seg frem, og finne ut av hva som er best for seg og sin graviditet. Og er man i tvil er det alltid fint å forhøre seg med en lege. 

Noen fine gravid-tips kan du lese her.

Foto: privat

Mitt beste gravid-tips er å bare ikke kreve så mye av seg selv. Det er ikke så farlig om håret plutselig blir tørt og rart en periode, eller om man venter på den gravid-gløden som egentlig skal komme (men aldri kommer) – bare ta små pauser i hverdagen. 

Ta vare på deg selv og den lille spiren – ta små pauser som en varm dusj etter jobb og smøre meg inn med en deilig kroppsolje, og hoppe inn i en pysj tidlig på kvelden er rutiner som gjør meg ekstra godt. 

Foto: privat

Her er mine beauty-favoritter som funker for meg nå. Og husk: Er du i tvil om hva som fungerer for deg så forhør deg med en lege. 

Carolines beauty-favoritter for gravide: 

Jeg har brukt dette seumet i flere år, og sverger til det nå under graviditeten. Det gir en skikkelig boost med fuktighet til huden, og er alltid utsolgt for en grunn! 

En superdigg rens som fjerner sminke og smuss, og etterlater huden min så fresh! 

En nydelig og rik fuktighetskrem. 

Dette er min absolutte favoritt under graviditeten. 

Et brand jeg er veldig svak for er RMS, da de lager så nydelige produkter. Denne highlighteren har lenge vært en favoritt. 

Denne fargen er helt fantastisk og jeg liker å bruke bare litt på kinnene for å føle meg litt mer fresh, og «dabber» også litt på leppene. Easy make up look på 1-2-3. 

Fint lite slår følelsen av fint hår, og denne hårkuren har vært en favoritt lenge. I perioder der jeg sliter med tørt eller skadet hår så bruker jeg denne som balsam. 

Les også: Produktene som hjelper mot tørre og sprukne lepper

Powered by Labrador CMS