Mote

Slik kler du din voksende baby bump 

Gravid og trenger litt klessinspo til høstens garderobe? Her er fem antrekk som alltid funker! 

Publisert Sist oppdatert

Saken inneholder annonselenker

Det å være gravid er virkelig en blessing, men når klokken 07.45 på morgenen og kleskrisen oppstår igjen for 135865930 gang i svangerskapet, så føles det ikke alltid like gøy. 

Men, fortvil ikke – her er fem looks som alltid funker på deg som gravid. Ta screenshots og lagre og bla deg frem til en av disse når en eventuelt preggo klesskrise skulle komme. 

Les også: Høstens mest trendy farger

Fem antrekk for deg som er gravid

Poncho og bodysuit: 

Supermodellen og gründeren Rosie Huntington-Whiteley hadde en tidløs og klassisk stil som man kan hente masse inspirasjon fra. Og et av hennes nøkkelplagg var den famøse «bumpsuiten»: En catsuit laget for gravide, som er superkomfortabel og som kan styles på uttallige måter. Sleng en poncho over for litt boho vibe, og style drakten med et par boots for en kul og trendy høst-look. 

Et par ekstra kule boots er noe som er  fint å unne seg som gravid, da de gjør mye med et antrekk – og passer garanert både under graviditeten og kan tas med inn i garderoben i etterkant. 

Boucléjakke stylet med denim: 

Den danske influenceren Marian Kragmann kan virkelig kunsten å kle seg som gravid, og klarer å holde på sin sofistikerte klesstil gjennom svangerskap på svangerskap. En duo som er en sikker vinner er en boucléjakke i kombinasjon med et par perfekte mama-jeans. 

Et par jeans med rette ben føles veldig riktig å gå med under svangerksapet, og disse i en kul vintage vask kan man style opp med fine pumps og dressjakke og ned med strikk og joggeesko. Dette merket har også mange andre fine gravid-jeans.

Avslappet joggebukse og kåpe: 

Pernille Teisbaek har gått gravid hele fire ganger, og hennes mammastil varierte fra casual cool med joggebukse til stivpyntet i åletrange Magda Butrym-kjoler. Men når man er gravid, så er det jo ekstra fint å føle seg komfortabel, så vi slår et slag for et ekstra avslappet antrekk bestående av joggebukse og topp til! 

Komfort er viktig under svangerskapet, og det å krype inn i en løs joggebukse føles ekstra deilig under en graviditet. 

Strikkekjolen: 

Rosie gikk ofte med strikkekjoler under hennes svangerskap, og dette er en gravid-klassiker! Den kan styles til kontoret med fine boots til eller i helgene med flate sko, og er superkomfortabelt samtidig som man føles seg ekstra fin. Et aldri så lite må-ha plagg under en graviditet. 

Hva med en nydelig grønn ribbestrikket kjole denne høsten? Det er ekstra fint med plagg som man også kan bruke etter et svangerskap, og denne kan brukes både med og uten bump. 

En fin strikkekjole og et par boots er et must i gravidgarderoben.

Kardiganen og tightsen: 

Moteprofilen og infuenceren Josefine Haaning Jensen anonserte nylig sin graviditet, og med stor jubel! Her kan man daglig hente preggo-inspirasjon. En trio som funker som en liten kule under svangerskapet er den udødelige karshmir-kardiganen med svarte tights og flate sko til. Dette er en go-to hvis man skal føle seg fin og samtidig komfortabel. 

Et par statement ballerinas gjør mye med et antrekk, og disse skal vi klikke hjem nå! 

Les også:  Høstens hottestejakketrender

Powered by Labrador CMS