mote

Smykketrenden vi ikke trodde skulle gjøre comeback er nå overalt

Moteverdenen sverger til de mest oversizede armåndene om dagen.

Chunk it up.

Publisert Sist oppdatert

Trender kommer og går - og man kan jo lure på hva som egentlig består - så det er ikke det at vi blir så overrasket. Likevel, er det alltid noen trender som får øyenbrynene til å heve seg helt av seg selv, et lite øyeblikk. De store, chuncky armbåndene som virkelig har gjenoppstått er et eksempel på dette. 

Ikke at vi er skeptiske! Vi finner nok av gode, inspirerende eksempler til hvordan style trenden hos en rekke moteprofiler og kjendiser som virkelig har omfavnet looken. Vi er solgt. 

Chunky, brede armbånd, både av plast og av metall, og gjerne stacket oppover armen eller utenpå en genser, er et av sesongens store crush. La deg inspirere av følgende favoritter.

Les også: Slik styler du brunt på brunt i høst

Trenden startet definitivt allerede i sommer, men har holdt det gående. Store armbånd er tross alt overraskende versatile - de går like godt til en minimalistisk, elegant look som en maksimalistisk, leken look. Stylet til en nedtonet look, kan noen chunky armbånd sette prikken over i-en og være et statement i seg selv. Perfekt nå som vi straks trer inn i årets festsesong!

Brun banlgle fra COS, kr 590 (annonselenke)

Sammenflettet armbånd fra H&M, kr 499 (annonselenke)

To bangles i sett fra & Other Stories, kr 690 (annonselenke)

Marmorert armbånd fra H&M, kr 499 (annonselenke)

Stort perlearmbånd fra H&M, kr 279 (annonselenke)

Spiralarmbånd med stener fra Arket, på salg til kr 289 (annonselenke)

Les også: Nå skal øredobbene være kvadratiske

Powered by Labrador CMS