mat
Søtsug-sorbé
Denne er perfekt å ty til når søtsuget nærmer seg!
Denne tyr jeg til når jeg virkelig kjenner at søtsuget kicker inn. Den er nemlig lynrask å lage og har en herlig søt smak samtidig som du får i deg både fiber, C-vitamin og antioksidanter som bidrar til å beskytte cellene våre mot skade!
Les også: Veggieladas – så godt og så enkelt å lage...
Søtsug-sorbé
Tid: 5 minutter • 1 porsjon • glutenfri
Du trenger:
1 1/2 dl frosne bringebær
1 ss varmt vann
2 ss naturell yoghurt, kesam eller vaniljekesam
TOPPING
pistasjnøtter (kan sløyfes)
Slik gjør du:
Ha frosne bringebær i en skål og hell over 1 ss varmt vann. Tilsett yoghurt eller kesam og stavmiks blandingen til du får en sorbé-lignende konsistens. Topp med pistasjnøtter.
Ny kokebok fra Emilie Nereng
Sunnere livsstil av Emilie Nereng, kr 349 (annonse).
Oppskriften er tatt fra boken Sunnere livsstil – I boka deler Emilie Nereng enkle og digge oppskrifter som passer perfekt for deg som vil spise noe som både er supergodt, men samtidig sunt.