mote

Statement-øredobber med perler 

Klassisk med en liten edge. 

Publisert Sist oppdatert

Det er lite som er så klassisk som perler – perlesmykker, -øredobber og -armbånd forbindes ofte med rikdom og feminitet, og har har en viktig symbolsk rolle i flere kulturer. 

I motesammenheng er det mange som forbinder perler med filmen Breakfast at Tiffany's, kongelige som prinsesse Diana, designer Coco Chanel eller TV-karakter Blair Waldorf. Selv om vi aldri kommer til å gå bort fra den «klassiske perlen», er det litt gøy å ha en litt annen tolkning av den tradisjonelle trenden. Tidligere i år meldte vi at perletrenden gjorde comeback, og vi fortsetter å implementere den i høstens antrekk. Nå ønsker vi oss perler med en edge – og helst i form av øredobber.

Perleøredobber med sløyfe fra Zara, kr 199. 

Perleøredobber i ulike former tilfører antrekket et hint av eleganse, samtidig som det også fungerer som statement-tilbehør. Vi elsker disse øredobbene – klassiske og feminine, og noe litt mer enn bare «vanlige perler». 

Pearly Gold Grapes fra Pearl Octopuss.y, kr 2800. 

Her snakker vi statement med stor S! Disse fra Pearl Octopuss.y. er klassiske med en stor dose edge. 

Gule perleøredobber fra Liè Studio/Vincci, kr 2400. 

Hvis du ønsker klassiske perler, men allikevel noen som er litt annerledes – gå for disse fra Liè Studio. De tilfører litt farge til et enkelt hverdagsantrekk. 

Baroque-perleøredobber fra Celine, kr 7300. 

Klassiske og ekstremt elegante øredobber fra Celine ... en sikker investering da disse kan brukes til mer eller mindre alt og alle anledninger.  

Les også: Vesken «alle» vil ha nå. 

Powered by Labrador CMS