mote

Stjel stilen: 5 looks som implementerer høstens it-farge

La deg inspirere av disse street style-damene.

Publisert

Brunt har brukt en liten stund på å inta trendbildet – først med en liten introduksjon i fjor høst og nå denne sesongen med et skikkelig smell! 

Under moteuka i København så vi at flere gikk for brune looks, ofte i kombinasjon med burgunder – en annen av høstens virkelig store favoritter. Nå under moteuken i Paris la vi spesielt merke til en ting: Den brune ytterjakken har virkelig fått ben å gå på. Men hvordan styler man den egentlig? La deg inspirere av disse damene og shop looken her:

Les også: Høsttrend-utilityjakken.

En svart genser med rund hals i kombinasjon med en blå jeans og en brun skinnjakke – og da med litt slitemerker som her ... Hallo, så fint! Dette er looken vi gjerne bruker til helgen! Les også: helgens ønskeliste. 

Brunt og svart er nydelig sammen. Prøv en ekstra cool look ved å gå for en svart dressbukse som henger litt på hoftene i kombinasjon med en preppy liten kardigan. 

Den norske moteprofilen Darja Barannik er alltid like inspirerende i klesstilen, og gikk for en brun skinnjakke på Loewe-visningen. Her stylet til perfeksjon med et svart langt skjørt og en beige clutch. 

Den brune jakken kommer i alle slags former denne sesongen, både skinn og semsket. Style den semskede skinnjakken med en grå kardigan og mørke bukser til for en chic og tidløs hverdagslook. 

Shopping – brune skinnjakker:

Les også: Shop looken – lange skjørt. 

Powered by Labrador CMS