Mote

Stjel stilen: Gravid-look à la Jeanne Damas

Alltid like trendy – slik får du stilen til den franske it-jenta.

Publisert Sist oppdatert

Saken inneholder annonselenker

Gravid og samtidig fashionabel ... det er en kunst den franske moteprofilen, modellen og designeren Jeanne Damas virkelig mestrer. 

Under Paris Fashion Week var hun kledd i en kroppsnær grå strikkekjole, stylet med en av sesongens it -plagg: Leopardmønstret kåpe. En kombinasjon som er trendy, og ikke minst komfortabel – noe enhver gravid kvinne vil kunne sette pris på. 

Les også: Alt om høstmoten 2024. 

Jeanne Damas er grunnlegger av det franske merket Rouje, kjent for sin tidløse og uanstrengte Paris-chic-stil, og hun er selv kjent for sin minimalistiske og sofistikerte tilnærming til mote. Hun går ofte for  franske og litt bohemske antrekk med blomstermønster, blonder og kardigans – i kombinasjon med en rød leppe. Hun kombinerer dette titt og ofte med strammere plagg som rette jeans, oversized kåper og vintage blazere.  

Damas sin stil er det perfekte eksempelet på den franske «je ne sais quoi»-estetikken, preget av enkel eleganse, naturlig skjønnhet, og en blanding av vintage-inspirerte plagg med moderne snitt. 

Vi elsker denne looken, og ønsker å gå med den  både med og uten gravid mage – se våre favoritter her.

Shop looken til Jeanne Damas her: 

Hva med å prøve deg ut på denne dyriske trenden denne sesongen? Style et stilrent antrekk med noe dyremønster til for en ekstra spennende look. 

Superkul leopardveske vi gjerne klikker hjem...

En grå strikketkjole funker alltid, og denne kan man bruke både før, under og etter graviditet – så fin! 

Burgunder er også veldig i trendbildet denne sesongen, og disse fra Arket står øverst på ønskelisten nå.

Dette leppekittet kan du bruke både som blush og som leppekitt – akkurat som Jeanne Damas. Og fargene ... hallo, så fine!  

Les også: Ukas ønskeliste med kule boots og høstjakker.

Powered by Labrador CMS