Annonse

Thérèse Hellström om høstens største trender og go-to-tilbehør

Berik høstgarderoben med smykker som gir en ekstra personlig touch.

Publisert Sist oppdatert

Den nye høstkolleksjonen til Edblad er inspirert av livet i storbyen, og denne gangen har moteprofil Thérèse Hellström tatt turen til København – selve kjernen av skandinavisk mote.

Under kan du lese om hennes favoritter, hvordan hun styler dem og hva hun tror blir høstens største trender – både for smykker og klær 

Den nye høstkolleksjonen til Edblad 

Den nye kolleksjonen til Edblad inneholder tradisjonelle former i metall og stein, kombinert med spennende teksturer. Smykkene er tidløse og allsidige, og gir masse selvtillit til den som bærer dem – i tillegg er de alle statement pieces, noe vi setter ekstra stor pris på nå som kasjmirgenseren og ytterjakkene inntar garderoben. Ingenting er bedre enn tilbehør som tilfører masse til et antrekk, uten at man trenger å tenke for mye. 

Inspirasjonen til høstkolleksjonen er travelt storbyliv, fylt med sosiale aktiviteter som gode middager, museumsbesøk, konserter, kino og teater – alt tilbragt sammen med gode venner. 

Høstkolleksjonen inkluderer serier som Flowy, Lumi, Agatha, Modernist Pearl, Crest og Barley.

Øredobber, her / Ring, her / Armbånd, her

Den førstnevnte kolleksjonen, Flowy, kombinerer to store smykketrender: oversized og organisk. Serien inneholder smykker av høy kvalitet, som som passer utmerket både til hverdags og fest. Denne serien er også en av Thérèse sine favoritter. 

– Jeg elsker virkelig Flowy-kolleksjonen som jeg hadde på meg under Copenhagen Fashion Week. Den går hånd i hånd med stilen og trendene jeg liker akkurat nå!

Høstens største trender

Trendene motepersonligheten sikter til er blant annet burgunder og brunt, samt dyreprint. 

– Finn frem din gamle leopardmønstrede jakke, sier hun. 

– Til høsten bruker jeg også gjerne en oversized blazer, et par klassiske jeans og Chanel No.22-vesken.

Når det gjelder smykker er hun helt tydelig på at «more is more». 

– Store øredobber blir bare en større og større trend, med inspirasjon fra retro vintage. Flowy-serien er et godt eksempel. Også fargede smykker som i Agatha-kolleksjonen. 

Øredobber, her / Halskjede, her / Armbånd, her

Klær og tilbehør går hånd i hånd, og moteprofilen er ekspert på å bruke smykker som fremhever sin personlige stil. 

– Jeg synes at smykker er det som gjør et antrekk personlig! Smykker er så individuelt, selvstendig og uttrykksfullt.

Høststyling

Den nye høstkolleksjonen fra Edblad inneholder noe for enhver stil. 

Nøkkelmaterialene i høstkolleksjonen er rustfritt stål med og uten 14K gullbelegg, og teksturene varierer fra bølgelignende og flytende til lett bulkete med høyglans eller satin-finish, for en mer organisk følelse. 

Øredobber, her / Halskjede, her

Andre materialer i høstkolleksjonen er naturstein i Agatha-serien og perler i Modernist Pearl – alt ansvarlig anskaffet. Looken på smykkene er ren og nedtonet, men likevel sofistikert, som gjør at materialene får skinne uten at det blir «for mye av det gode».

Ring, her / Halskjede, her

Og hvordan skal du style den nye høstkolleksjonen? Kanskje du kan ta noe inspirasjon fra en ekte ekspert: 

– Jeg styler seriene på forskjellige måter! Til hverdags med en lin-look (vest og bukse) der jeg også bruker Agatha-kolleksjonen fra Edblad, til en skinnkåpe (gjerne i trendfargen gul) der jeg bruker Barley-kolleksjonen, eller til kveldens event-look med Flowy-kolleksjonen, avslutter Thérèse Hellström. 

Se hele kolleksjonen til Edblad her. 

Powered by Labrador CMS