horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 02.09 – Søndag 08.09

Denne uken er det Nymåne på tirsdag i Jomfruens tegn, se hvordan det påvirker horoskopet ditt.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Uken starter stabilt. Både mandag og tirsdag handler om praktisk arbeid. På onsdag påvirkes du fortsatt av den beroligende effekten fra Nymånen, noe som passer bra siden det skjer ting på jobben denne dagen. Torsdag blir en dag hvor du gjerne er sosial, mens fredag fokuserer på å megle fred i en konflikt på jobben. På lørdag lar du deg oppsluke av en ny interesse, og søndagen handler mer om kunst og kultur.

Tyren 20/4-20/5

Du starter uken med nye krefter og en god energi. Tirsdagen byr på en Nymåne i Jomfruens tegn, og den doble jordenergien gjør deg både verbalt overbevisende og veldig konkret i dine forslag. Onsdag handler om å skape god stemning på arbeidsplassen din, mens torsdagen introduserer en ny person i livet ditt. På fredag prøver du å gjøre en ekstra innsats, noe som blir verdsatt. Lørdag handler om et prosjekt, mens søndagen inneholder et konkurranseelement, spenning og til slutt glede.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tar en ting om gangen på mandag, noe som kan vekke litt oppmerksomhet siden det vanligvis ikke er din arbeidsstil. Tirsdag handler om å skape de beste forutsetningene for deg selv, mens onsdag fokuserer mer på gruppen og samarbeid. Et møte på torsdag skaper forvirring og vekker sterke følelser. Fredag handler om mot og å gjøre det rette. På lørdag velger du aktivitetene dine med omhu, din fritid er hellig. Søndag fokuserer på økonomi.

Krepsen 21/6-22/7

Uken begynner ganske fredelig, og du føler for en gangs skyld at du har kontroll. Tirsdag handler om å tenke fremover og planlegge i flere trinn. Nymånen hjelper deg med å finne en god strategi. Onsdag og torsdag blir aktive og sosiale dager. Fredag byr på noen endringer, og du må tilpasse deg andres ønsker. På lørdag starter du opp et etterlengtet prosjekt, mens søndagen handler om familie og å gjøre ting sammen.

Løven 23/7-22/8

Du tar nye tak på mandag, og det føles godt å kunne starte på nytt. Tirsdag handler om å knytte kontakter og begynne å bygge på en fremtidsvisjon du har. Nymånen gir deg energien du trenger for et prosjekt av denne størrelsen. Onsdag til fredag blir aktive dager hvor du føler deg stresset. Lørdag handler om en venn og om å være der for dem. På søndag prøver du å finne tid til en hobby du har. Du trenger å uttrykke din kreativitet; det er når du skaper at du føler deg best.

Jomfruen 23/8-22/9

Du starter uken med dobbel påvirkning fra Jomfruen, noe som gjør deg både verbal og kreativ. Nymånen i ditt tegn bidrar med god energi som får deg til å ta et prosjekt enda lenger. Du tar virkelig ut svigningene. På onsdag og torsdag har du vanskelig for å takle mennesker som tar for stor plass eller som ikke kan la være å skape konflikter. Fredag handler om å følge hjertet ditt. Det er mye lidenskap og vilje hos deg den dagen. I helgen er du gjerne ute og finner ny inspirasjon i vakre bymiljøer.

Vekten 23/9-22/10

Mandagen byr på mange forskjellige ting å holde i hodet, noe som kan gjøre deg stresset. Tirsdag handler om å finne ditt indre ro, noe Nymånen i Jomfruens tegn hjelper deg med. På onsdag går Mars inn i Krepsens tegn, og det skaper en emosjonell drivkraft. Torsdag og fredag kretser rundt å rette opp ting som har gått galt og våge å satse stort. Helgen handler om å ta risikoer som belønnes med tilfredsstillelsen av å overgå deg selv.

Skorpionen 23/10-21/11

Uken starter med en ro som hjelper deg å fokusere både på jobben og privat. Tirsdagens Nymåne gir deg den jordnære energien du trenger for å ta et prosjekt du brenner for til neste fase. På onsdag fokuserer du på å være kreativ og uttrykksfull. Torsdag og fredag handler i stor grad om å møte andre mennesker og være nysgjerrig. Lørdag blir en kreativ dag hvor du lar interessene dine styre. På søndag starter du en slags forhandling.

Skytten 22/11-21/12

Du starter uken med en positiv innstilling. Mandag og tirsdag handler om å ha det bra. Onsdag blir en interessant dag der en kollega overrasker deg. Torsdag handler om å gå mot strømmen og være unik, mens fredag blir en dag der du prøver å få mye gjort på jobben tidlig, slik at du kan snike deg av gårde litt tidligere. Du har planer for kvelden. Lørdag blir en morsom dag der du gjerne tøyer litt på dine egne grenser, mens søndag fokuserer på familien.

Steinbukken 22/12-19/1

Du starter uken med mye nytt, og du kan være litt sjenert på mandag, men det forsvinner raskt når du får god kontakt med kolleger eller klassekamerater. Tirsdag og onsdag handler om å akklimatisere seg og komme overens med personer som er ganske forskjellige fra deg. Torsdag byr på et samarbeid og en morsom opplevelse, mens fredag stort sett handler om fest og det å bli kjent med nye mennesker. Helgen blir koselig og på mange måter energigivende.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en intens uke der du både har ansvaret for et privat prosjekt og noe som har med utvikling på jobben å gjøre. Mandag og tirsdag blir gode dager med mye som skjer. Onsdag handler om å stoppe opp og ta et dypt pust. På torsdag møter du en person som gjør et sterkt inntrykk på deg. Fredag handler om helg og hjemmekos, mens lørdag byr på en utflukt. På søndag drar du for å møte en venn eller slektning. Det blir en koselig dag som gir deg energi.

Fiskene 19/2-20/3

Du starter uken med å gjøre det motsatte av hva du hadde tenkt. Tirsdag handler om å rette opp en feil, og Nymånen får deg til å tenke rasjonelt. På onsdag får du et interessant tilbud som du vurderer, mens torsdag handler om å møte kritikk du får på jobben. Fredag blir morsom og variert. Du jobber med en ny kollega. Lørdag byr på en personlig utfordring, mens søndag fokuserer på økonomi og å få orden på finansene dine etter sommerens utskeielser.

Les også: Slik blir september for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS