horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 05.08 – Søndag 11.08

En spennende uke med både Merkur i retrograd og Løveportal. Se hvordan disse astrologiske fenomenene påvirker horoskopet ditt.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Uken begynner med Merkur retrograd, noe som kan påvirke kommunikasjonen din negativt. Tirsdag handler om en uunngåelig konflikt, mens onsdag fokuserer på lett underholdning og utendørsaktiviteter. Torsdag kan du oppleve noen fysiske spenninger, mens fredag handler mer om venner, vennskap og lojalitet. På lørdag vakler du frem og tilbake mye. Søndag byr på en dypere innsikt i spørsmål som berører ditt indre, en dag som kan oppleves som nesten litt åndelig.

Tyren 20/4-20/5 

Det blir en ganske variert start på uken. Se opp for misforståelser angående måten du uttrykker deg på. Tirsdag og onsdag er passe aktive dager hvor du kombinerer fysiske utfordringer med hjemmekos. Torsdag blir en interessant dag der mange nerver spiller en avgjørende rolle. Forsøk å holde hodet kaldt. Fredag handler om nye miljøer, mens lørdag byr på spenning, morsomme opplevelser og en feiring av noe slag. Søndag blir spennende og herlig.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du starter uken med at din herskerplanet Merkur går i retrograd, og det betyr ofte at du blir litt innadvendt og mer ettertenksom. Tirsdag og onsdag er rolige dager hvor økonomi og fremtidsdrømmer står på agendaen. Torsdag kan løveportalen gi deg sterke følelser og nye tanker. Fredag kretser rundt en venn som har problemer, mens lørdag ser virkelig herlig og avslappende ut. Søndag handler om å finne motet til å tørre å spørre.

Krepsen 21/6-22/7 

Det blir en litt ustø start på uken. Du er både ubesluttsom og har lett for å bli irritert mandag og tirsdag. Onsdag handler om å finne svar på hvorfor en situasjon ble så betent som den ble. Torsdag blir en god dag der du går inn i en periode med mer energi og glede. Fredag handler om å gjøre ting fordi du vil, ikke fordi du må. Lørdag gir deg mange valgmuligheter, mens søndag kretser rundt familien og dine nærmeste. Det blir en god avslutning på uken.

Løven 23/7-22/8 

Du starter uken med å være veldig verbal selv om du ikke får den responsen du håper på din åpenhet. Tirsdag blir en dag hvor du er aktiv hjemme, mens onsdag handler om å tilpasse deg der du er. Løveportalen på torsdag gir deg både sterke følelser og nye innsikter. En dag hvor du kan oppleve en viss fysisk ubalanse. Fredag blir en god dag å treffe bekjente og venner på, mens lørdag mer handler om å bevege seg. Søndag blir en dag hvor du gjerne hviler.

Jomfruen 23/8-22/9 

På samme måte som Tvillingene merker du at din herskerplanet går i retrograd, men det påvirker primært din evne til å argumentere for din sak. Tirsdag og onsdag kretser rundt barn eller dyr. Torsdag blir en dag med sprakende energier hvor du lett blir følelsesmessig. Fredag handler om møter og om å bli kjent med nye mennesker. Lørdag blir en dag hvor du foretrekker å være ute i naturen så mye som mulig. På søndag fokuserer du på helse og ditt indre velvære.

Vekten 23/9-22/10 

Du starter uken med en stahet som hjelper deg å komme rundt din vanlige ubesluttsomhet. Tirsdag handler om en investering, mens onsdag fokuserer på å si farvel til en person som skal reise bort. Torsdag blir en spennende dag hvor du kan merke noen fysiske forandringer. På fredag vet du ikke helt hva du vil, mens lørdag blir en dag hvor familien er i fokus. Søndag handler mest om å lete dypt i ditt indre etter dine ærligste følelser.

Skorpionen 23/10-21/11 

Det er en frustrasjon hos deg i begynnelsen av uken som handler om at du ikke helt kan gi uttrykk for det du føler. Onsdag blir en aktiv dag, spesielt om du har muligheten til å være utendørs. Torsdag tar livet en uventet, men velkommen vending. Noe du ikke trodde skulle skje, men som du likevel har håpet på, går i oppfyllelse. Fredag handler om å aktivt lete etter svar, mens lørdag blir morsom, sosial og ganske stressende. Søndag bruker du gjerne på en mer kreativ hobby.

Skytten 22/11-21/12 

Du innleder uken med å være uvanlig stille til deg å være. Mandagen handler om dype tanker og sterke følelser. Tirsdagen byr på miljøforandring og en morsom opplevelse. På onsdagen sier du stopp, jeg orker ikke mer, bare for å få den hjelpen du trenger på torsdagen. Fredagen blir en livlig og veldig sosial dag. På lørdagen prøver du å komme à jour med et prosjekt hjemme. Søndagen handler om en dypere innsikt og et større problem. Det blir en følelsesladet dag.

Steinbukken 22/12-19/1 

Det finnes en uro i tegnet ditt om at du ikke skal rekke alt du har planlagt. På tirsdagen får du et positivt forslag som gjør deg i godt humør. Onsdagen handler om å gjøre ting for seg selv, men også om å hjelpe andre. Torsdagen blir en hendelsesrik dag hvor du bør ha hodet på rett plass. Fredagen handler om nye omgivelser og god mat, mens lørdagen ser ut til å fokusere på sport og konkurranser. Søndagen handler om en dobbel feiring av noe slag og om virkelig gode nyheter.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du er irritert på en slektning i begynnelsen av uken, dere to ser ut til å snakke forbi hverandre. Tirsdagen handler om å prøve en mulighet som gir et enda bedre resultat enn forventet. Onsdagen blir stressende, da skal du rekke mange forskjellige ting. Torsdagen handler om en reise og om å sette nye mål, mens fredagen blir roligere, men fortsatt spennende og utfordrende. På lørdagen opplever du noe som er unikt. Søndagen handler om sterke følelser og glitrende drømmer og om å nyte øyeblikket.

Fiskene 19/2-20/3 

Det oppstår en konflikt mellom deg og en nærstående på mandagen hvor du tar parti mot vedkommende. Tirsdagen handler om å samtale med hverandre, mens onsdagen byr på noen annerledes tanker. På torsdagen er du ukomfortabel med deg selv, det føles som om noe nytt er på vei inn i livet ditt, men du vet ikke hva. Fredagen blir en aktiv dag, spesielt hvis du bruker den på sport. Lørdagen handler om å sette tydelige grenser. På søndagen kan et møte gi deg inspirasjon.

Les også: Slik blir august for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS