horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 07.10 – Søndag 13.10

Uken starter med mye energi, mens midten av perioden blir roligere og mer jordnær. Se hvordan dette påvirker horoskopet ditt.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det er mye energi i horoskopet ditt i begynnelsen av uken, noe som gjør at du gjerne tar tak i prosjekter både på jobben og hjemme. Onsdag handler om å uttrykke seg godt både skriftlig og muntlig. Det blir en dag som byr på en morsom utfordring. Torsdag handler om å holde seg litt for seg selv, mens fredag blir mer sosial og utadvendt. Lørdag prøver du å lede et prosjekt. Du er både drivende og innlevende på samme tid. Søndag blir en dag hvor du gjerne slapper av så mye du kan.

Tyren 20/4-20/5

For deg handler begynnelsen av uken om å finne en struktur i alt det nye i livet ditt. Det kan dreie seg både om private utfordringer eller endringer på skolen eller på jobben. På onsdag passer det bra å jobbe med skriftlige prosjekter. Torsdag blir en dag der det kommer inn enda mer jord i tegnet ditt, noe som kan gjøre deg veldig sta. Fredag handler om møter og om å bli kjent med nye mennesker, mens helgen byr på god mat og hyggelig selskap. Det blir en helg som gir energi.

Tvillingene 21/5-20/6

På mandag kan du være ganske slurvete, men veldig rask. På tirsdag risikerer du å komme for sent til et viktig møte fordi du ikke planlegger reisene dine ordentlig. Onsdag handler om kommunikasjon, mens torsdag byr på praktisk arbeid og litt tid utendørs. På fredag sier du lett ja, selv om du vet at du verken vil eller rekker. Lørdag blir en dag som kan by på en utflukt, mens du på søndag vender blikket innover for å reflektere over deg selv.

Krepsen 21/6-22/7

Du er flink til å ta tak i ting på mandag. Du driver prosjekter fremover, og du blir stolt av innsatsen din. Tirsdag handler om å være impulsiv og gjøre ting uten å tenke seg om. Onsdag og torsdag blir stabile dager der du gjerne gjør ting på din egen måte. Det er dager hvor du bør unngå gruppeprosjekter. På fredag er du uvanlig åpen og sosial. Du søker nye grupper både privat og på jobb. Helgen handler om å lande etter en intens uke. Det blir dager hvor du gjerne tilbringer tid med dine nærmeste.

Løven 23/7-22/8

Du starter uken med veldig mye ild i horoskopet ditt, noe som gjør at du blir impulsiv, spesielt når det gjelder kjøp. På onsdag kommer det inn jord i tegnet ditt, og det får deg til å tenke mer praktisk. Både onsdag og torsdag er gode dager for å ta økonomiske beslutninger. På fredag har du mye å gjøre både på dagtid og kvelden. Lørdag handler om å være nøye, mens søndag blir litt mer bohemisk.

Jomfruen 23/8-22/9

Du starter uken med innflytelse fra Skytten, noe som gjør deg mer utadvendt enn du pleier å være. På både mandag og tirsdag har du lett for å ta kontakt med nye mennesker. Onsdag handler om å tilpasse seg gruppen eller teamet, mens torsdag byr på en utdanning eller kurs av noe slag. Det blir en morsom og lærerik dag, spesielt hvis du er ny på jobben. Fredag handler om å ta for seg, mens lørdag blir en etterlengtet pause i hverdagen. Søndag handler om sunne valg.

Vekten 23/9-22/10

På mandag er du uvanlig ivrig etter å ta både store og små beslutninger. Tirsdag handler om å dra nytte av den positive energien som er i horoskopet ditt, mens onsdag fokuserer mer på å være her og nå. Det blir en dag hvor du prioriterer deg selv. Torsdag handler om at du er for sta for ditt eget beste, mens fredag blir en morsom og variert dag. Helgen handler om å være i bevegelse; du har godt av å komme deg bort fra hjemmet. I helgen treffer du gjerne familien din.

Skorpionen 23/10-21/11

Det er mye vilje, men ikke like mye sunn fornuft hos deg i begynnelsen av uken. På mandag og tirsdag risikerer du å ta en del impulsive beslutninger. Onsdag handler om at du gjerne tar for deg verbalt, noe som kan være bra i nye sosiale sammenhenger. Torsdag byr på roligere energier og passer godt til kreative prosjekter, mens fredag blir mer aktiv. En dag hvor du gjerne holder et høyt tempo fra morgen til kveld. Helgen handler om å hjelpe en venn eller slektning.

Skytten 22/11-21/12

Det er en ildfull energi i horoskopet ditt på mandag og tirsdag. Du orker mer disse dagene, og du er flink til å drive arbeid eller prosjekter fremover. Onsdag handler om en diskusjon med en autoritær person, mens torsdag fokuserer på kreativitet og å lære nye ting. På fredag kan du fremstå som litt dagdrømmende. Lørdag byr på en intellektuell utveksling, mens søndag er en god dag for utendørsprosjekter og skogsturer. Du kan ha godt av å bevege deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Du starter uken med å jobbe hardt. Det kan dreie seg om både jobben din, studier eller et prosjekt hjemme. På onsdag kommer det inn jord i tegnet ditt, noe som gjør at du roer ned tempoet, blir mer nøye og mer ettertenksom i det du gjør. Torsdag handler om å si nei, noe du synes er vanskelig. Fredag blir en morsom og sosial dag der du gjerne møter venner. På lørdag søker du deg aktivt til nye grupper av mennesker. Søndag blir en skikkelig koselig dag.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir lange dager i starten av uken. Akkurat nå er du inne i en krevende periode på jobben, så det gjelder å være nøye med både mat og søvn. Onsdag byr på et interessant dilemma, mens torsdag utfordrer kreativiteten din og evnen til å tenke annerledes. På fredag vil du gjerne kose deg hjemme, mens lørdag ser mer sosial og utadvendt ut. Søndag byr på en ny erfaring og en mulighet til å utvikle en interesse eller hobby du har. Det blir en morsom dag.

Fiskene 19/2-20/3

Du starter uken med en veldig sterk mening om en person, bare for gradvis å endre oppfatning om vedkommende. På mandag møttes dere for første gang. Tirsdag og onsdag byr på et nytt samarbeid og en mulighet til å se ting fra et nytt perspektiv. Torsdag inneholder en konflikt og undertrykt sinne, mens fredag handler om å kunne tilgi og gå videre. På lørdag prøver du å overbevise et familiemedlem eller en venn om å prøve noe nytt. Søndag handler om å tilpasse seg.

Les også: Stemte månedshoroskopet for september?

Les flere horoskop-saker her. 

Powered by Labrador CMS