horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 09.09 – Søndag 15.09

Det blir en roligere og mer harmonisk uke for de fleste stjernetegnene. En uke for å trekke pusten og reflektere over livet. Se hvordan denne uken blir for akkurat ditt horoskop.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Du går inn i en roligere uke. Mandag og tirsdag handler om å spre positiv energi på jobben. Du har et avslappet, nesten barnslig trekk som får dine medmennesker til å føle seg bra. Onsdag handler om et personlig driv og mål du har satt for deg selv. På torsdag tenker du langsiktig og praktisk, mens fredag fokuserer på familie og hjem. Lørdag viser du din intelligens og evne til å megle når du lykkes med å stoppe en familiekonflikt. Søndag handler om å være til stede i øyeblikket.

Tyren 20/4-20/5

Du begynner uken ganske stresset, men mandagen slutter på topp. Tirsdag handler om å se løsninger og være et skritt foran. Onsdag får du en pause fra alle forpliktelser, mens torsdag byr på en kombinasjon av hardt arbeid og mye frisk luft. Fredag er travel, men du er flink til å prioritere, noe som hjelper deg. Kvelden byr på et kjært gjensyn og god mat. Helgen fokuserer mye på en investering som du eller dere som par har gjort.

Tvillingene 21/5-20/6

Det er en ro og tilstedeværelse i begynnelsen av denne uken. Du stresser ikke, men tar én ting om gangen. Det blir morsomme og utfordrende dager hvor du presser deg selv litt ekstra. Onsdag og torsdag handler om å både pushe deg selv og samtidig finne balanse i hverdagen. Du må holde ut helt til målet. Fredag bringer gode nyheter om økonomien. Lørdag blir en intens og sosial dag, mens søndag fokuserer på hvile og avslapning.

Krepsen 21/6-22/7

Det er en herlig energi i horoskopet ditt på mandag, noe som gjør at du starter uken på topp. Tirsdag og onsdag handler om nye kolleger, å være nysgjerrig og bli kjent med dem uten fordommer. Torsdag står du opp mot en sjef som du mener har gått for langt. Fredag handler om å finne balanse, men også om å ha det gøy og treffe venner. På lørdag kan du være ganske sint, så vær oppmerksom på humøret ditt. Søndag byr på trening.

Løven 23/7-22/8

Du har mye å si i begynnelsen av uken, men du kan bli oppfarende og uttrykke deg litt klønete. Onsdag handler om å roe ned opprørte følelser, og kanskje be om unnskyldning om du har gått for langt. Torsdag er en dag for praktisk arbeid, sport og fysisk aktivitet. Fredag er du i strålende humør og sjarmerer alle du møter. Lørdag handler om store drømmer og langsiktige mål. Søndag besøker du gjerne en eldre slektning.

Jomfruen 23/8-22/9

Du starter uken med høye ambisjoner og stiller store krav til deg selv. Mandag og tirsdag blir stressende dager. Onsdag handler om å få et prosjekt i havn, mens torsdag er en dag hvor du er staheten selv. Ingen kan rokke ved beslutningene dine. Fredag jobber du gjerne praktisk, unner deg noe godt, og tilbringer tid med venner. Lørdag handler om en modig beslutning, mens søndag fokuserer på en langvarig konflikt hvor du ønsker å ta hevn.

Vekten 23/9-22/10

Det er en veldig intens energi i horoskopet ditt mandag og tirsdag. Du starter mange prosjekter, både på jobben og hjemme, men du er for rastløs til å fullføre dem. Onsdag kan bli en rotete dag hvor du både prøver å få kontroll over alt du har startet, samtidig som du vil hjelpe en ny kollega. Torsdag handler om fysisk tiltrekning, mens helgen blir to morsomme dager som byr på nye omgivelser, inspirasjon og masse glede.

Skorpionen 23/10-21/11

Du starter uken med en indre ro du ikke har følt på lenge. Du er trygg på avgjørelsene dine og lar deg ikke stresse av verken syke kolleger eller mange oppgaver. Onsdag handler om å gjennomføre et prosjekt eller en forretning. På torsdag er du kreativ både i uttrykksmåte og ideer. Fredag handler om å avslutte ting, men også om venner og moro. Lørdag har du mange aktiviteter planlagt, mens søndag fokuserer mer på helse og velvære.

Skytten 22/11-21/12

Du starter uken med å føle deg litt pjusk. Mye ild i horoskopet ditt gjør deg rastløs, spesielt hvis du må være hjemme. Tirsdag og onsdag handler om å prøve å bli frisk og ikke gå tilbake på jobb for tidlig. På torsdag tenker du mer praktisk enn kreativt, mens fredag handler om å fremheve din barnlige side. Det er gjennom å hente frem ditt indre barn at du får de beste ideene. Helgen dreier seg i stor grad om familien og om å ta en felles beslutning.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har hatt en utrolig spennende start på høsten, og det merkes i begynnelsen av uken da du er uvanlig trøtt og tappet for ideer. Mandag og tirsdag handler om å ta det rolig og gjøre én ting om gangen. Tillat deg å hente deg inn igjen både mentalt og fysisk. Onsdag byr på en morsom overraskelse og en fin kompliment. Torsdag blir en dag hvor du savner noe eller noen, mens fredag byr på nye vennskap og en fest. Helgen blir herlig harmoniske dager.

Vannmannen 20/1-18/2

Du starter uken med å lære noe nytt, enten alene eller med et familiemedlem. Tirsdag og onsdag blir intense dager med mye planlegging. Torsdag handler om å avverge en katastrofe og få folk til å komme til enighet. På fredag gjør du en innsats for familien eller en slektning. Helgen dreier seg om god mat og litt ekstra luksus i hverdagen. På lørdag unner du deg noe godt, mens søndag byr på mosjon og frisk luft.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en rolig uke hvor du sakte henter deg inn fra stress og konflikter. Mandag og tirsdag er herlig begivenhetsløse, mens onsdag byr på inspirasjon og latter. På torsdag tar du tak i noe du har lovet å gjøre. Fredag handler om å ikke la en irriterende kollega gå for langt, men å si ifra. Lørdag byr på familiekos og hjemmearbeid. Søndag blir den mest kreative og nyskapende dagen denne uken, og inspirerer deg.

Les også: Slik blir september for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS