horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 12.08 – Søndag 18.08

Uken begynner tilsynelatende rolig, men under overflaten finnes det underliggende strømmer av dype og litt mer urolige energier som gradvis bygger seg opp gjennom uken. Se hvordan det påvirker horoskopet ditt.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Du innleder uken med en følelse av at du er for sent ute, men du vet ikke til hva. På tirsdag og onsdag kommer det inn ild i horoskopet ditt, noe som hjelper deg med å bygge opp ting fra grunnen av. Torsdagen handler om å arbeide selvstendig, mens fredagen blir et velkommen og et farvel på samme tid. Lørdagen handler om store tanker og nye drømmer. På søndag er du sosial og utadvendt, en dag da du virkelig vil møte mennesker og finne på morsomme aktiviteter.

Tyren 20/4-20/5 

Det er en bevegelse i horoskopet ditt på mandag. Tirsdag blir en mellomdag hvor du lander i hverdagen. Onsdag handler om å forberede en forandring, mens torsdag blir en morsom dag hvor du unner deg selv litt ekstra. På fredag er det hverdagsluksus som gjelder, enten med god mat hjemme eller hvorfor ikke en kveld ute med vennene dine? På lørdag prøver du å komme i gang med fysisk aktivitet, mens søndag handler om å mentalt forberede seg for den kommende uken.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du innleder uken med å følge strømmen snarere enn å ta egne beslutninger. På tirsdag får du mange nye, friske ideer, mens onsdag handler om å finne sin plass i en ny sammenheng. På torsdag tenker du veldig praktisk, en god dag å håndtere penger og ta økonomiske beslutninger. På fredag pusler du gjerne hjemme, mens lørdag byr på utendørsaktiviteter og et kjært gjensyn. Søndag blir en rolig dag hvor du fokuserer på en viktig beslutning.

Krepsen 21/6-22/7 

Du innleder uken med dobbelt vann i tegnet ditt, og det gjør deg veldig samarbeidsvillig og tilpasningsdyktig. På tirsdag kan det dukke opp et hissig humør hos deg, så omgivelsene bør passe seg. Onsdag handler om å stille krav, mens torsdag blir en morsom dag hvor du lærer nye ting. Fredag handler om en utfordring og om å vokse med oppgavene sine. På lørdag bruker du fantasien og oppfinnsomheten din. Søndag blir stressende og intens på en god måte.

Løven 23/7-22/8 

Mandagen handler om å følge din lidenskap, både på jobben og privat. Tirsdag dreier seg om selvtilliten din og å se din egen potensial. Onsdag og torsdag blir intense dager hvor du har høyt tempo og tøffe mål. På fredag sier du nei til en person som du egentlig vil si ja til. Lørdag handler om en familiebeslutning. Dette er noe dere må bestemme sammen. Søndag blir siste dagen før en forandring i livet ditt begynner. Det er roen før stormen.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du har mange spørsmål på mandag og tirsdag, og det krever en del tid å rydde opp i alle tankene du har. Onsdag handler om å starte nye prosjekter, mens torsdag fokuserer mer på å skaffe seg kontroll over situasjonen du befinner deg i. På fredag får du bruk for din ypperlige organisasjonsevne, mens kvelden byr på moro og nye bekjentskaper. Lørdag handler om vennene dine og om lojalitet, mens søndag blir en dag hvor du setter dine egne interesser først.

Vekten 23/9-22/10 

Du vakler frem og tilbake i en beslutning på mandag. På tirsdag kommer det inn ild og mer vilje i horoskopet ditt. Onsdag handler om å ikke gi etter, mens torsdag har rolige jordenergier som demper lysten til å krangle eller havne i konflikt. På fredag prøver du å finne balansen i den nye hverdagen din. Lørdag fokuserer på et mål du har satt deg, og om å lage planer for å nå dit du vil. Søndag er en god dag for alle former for fysiske prestasjoner og innsats.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du innleder uken med mye drama, lidenskap og kjærlighet i horoskopet ditt. Onsdag handler om å bygge på forventninger du allerede har. Torsdag blir spennende, utfordrende og intens, mens fredag handler mest om å gjøre ting på riktig måte. Ifølge deg finnes det din måte som er riktig, og andres måte som er feil. Lørdag blir en morsom og sosial dag hvor du gjerne møter vennene dine, mens søndag mer handler om ditt indre velvære. Det blir en dag hvor du tenker en hel del.

Skytten 22/11-21/12

Du innleder uken med både vann og ild, noe som kan bidra til en viss indre konflikt hos deg. Tirsdagen handler om en livlig energi som hjelper deg med å ta beslutninger og starte nye prosjekter. På onsdag er du sjenert selv, mens fredagen fokuserer mer på praktisk arbeid og å finne tilbake til rutinene igjen. På fredag kveld møter du en interessant person. Lørdagen handler om en hobby og å sette av tid til dine egne interesser. Søndagen blir en dag der et kjæledyr spiller en avgjørende rolle.

Steinbukken 22/12-19/1

Du innleder uken med å bevege deg fra en miljø til et annet. Dette blir en god og morsom start på en ny periode i livet ditt. På tirsdag sier du hei til personer du ikke vet om du kommer til å se igjen. Onsdagen handler om å planlegge fremover og å krysse av punktene på listene dine. Torsdagen blir en dag med full fart, en intens dag med høyt tempo. Fredagen handler om å få med alt du har planlagt, noe som kan være utfordrende. På lørdagen får du en uventet invitasjon. Søndagen blir en virkelig hyggelig avslutning på uken.

Vannmannen 20/1-18/2

Det er mye action på mandag. Tirsdag er en dag der kjæledyr eller barn er i fokus. På onsdag tester du en teori du har. Torsdagen handler om moro og interessante omgivelser. På fredag er det noe du mener er litt ekstra verdt å feire. Det blir en flott dag fylt med aktiviteter. På lørdag fokuserer du på hverdagen og på visse beslutninger som må tas. Søndagen blir en intensiv dag der du skal rekke mye både privat og i jobbsammenheng.

Fiskene 19/2-20/3

Uken begynner litt dystert. Du har noen ting du grunner på. På tirsdag kommer det inn ild og positiv energi i horoskopet ditt, som får deg til å se ting fra den lyse siden. Onsdagen handler om å tørre å tro på deg selv og din kapasitet. Torsdagen handler om å få ting gjort praktisk, mens fredagen blir en morsom og sosial dag der du gjerne møter venner og er litt spontan. På lørdag koser du deg gjerne innendørs, mens søndagen ser ut til å fokusere mer på utendørsaktiviteter.

Les også: Slik blir august for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS