horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 14.10 – Søndag 20.10

På torsdag inntreffer både supermåne og fullmåne i Værens tegn. Se hvordan det påvirker horoskopet ditt.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Mandag og tirsdag handler om samarbeid. Det blir dager hvor du tilpasser deg andre i stedet for å følge din egen vei. På onsdag kommer det mye ild inn i horoskopet ditt, noe som kan gjøre deg litt sint eller irritert. Torsdagens fullmåne påvirker deg mer enn vanlig, både fordi den skjer i ditt eget tegn og fordi månen er så nær jorden akkurat nå. Fredag handler om stabilitet og vennskap, mens lørdagen ser morsom og sosial ut. Søndag driver du gjerne med forretninger.

Tyren 20/4-20/5

En ny kollega eller lignende dukker opp i begynnelsen av uken. Mandag og tirsdag handler om å hjelpe vedkommende med å finne seg til rette. Onsdag blir en god dag med masse energi hvor du starter nye prosjekter, og kvelden blir spektakulær. På torsdag får de sterke energiene deg til å bli veldig initiativrik og handlekraftig. Fredag byr på kos hjemme, mens lørdag blir en kombinasjon av arbeid og moro. På søndag er du uvanlig trøtt, kanskje er du i ferd med å bli syk.

Tvillingene 21/5-20/6

Det er en sterk empati og forståelse hos deg på både mandag og tirsdag. På onsdag kan du få nok av en bekjent, nabo eller kollega som stadig presser grensene. Torsdagens fullmåne får deg til å ta flere beslutninger som hovedsakelig angår arbeid og karriere. Fredag vil du mye, men orker mindre. Vær snill mot deg selv den dagen. Lørdag byr på fest eller familiesammenkomst, mens søndag handler om å bygge selvtillit gjennom mentale øvelser.

Krepsen 21/6-22/7

Du er veldig følsom og medgjørlig i begynnelsen av uken. På tirsdag gir du etter i en konflikt. Onsdag handler om å ta initiativ og om sladder, mens torsdagens supermåne gjør deg mer vågal. Dette er en dag hvor du virkelig tøyer grensene. På fredag er du rolig og harmonisk, en dag hvor du gjerne tar en lang lunsj med en kollega eller venn. Lørdag handler om mental utvikling, mens søndag dreier seg om fysiske utfordringer – en tøff dag.

Løven 23/7-22/8

Du merker de stadig mørkere dagene, og på mandag og tirsdag kan du virke litt fjern eller til og med litt nedstemt. Onsdag handler om å finne gleden i hverdagen og i menneskene rundt deg. På torsdag kan fullmånen få deg til å tenke nytt når det gjelder barn eller dyr, et tema som har vært oppe mange ganger før. Fredag handler om økonomi og å unne seg noe godt, mens helgen byr på en gåte og et nytt perspektiv.

Jomfruen 23/8-22/9

Du begynner uken med å ha vanskelig for å bestemme deg, spesielt på mandag. Tirsdag og onsdag blir stressende dager, men merkelig nok får du mer energi jo tøffere dagene blir. Torsdag handler om fullmånen og å forstå noe viktig om deg selv. På fredag kommer livsglede og hverdagsluksus med tyrens innflytelse. På lørdag kan du virke veldig pratsom, kanskje til og med masete. Søndag er du nysgjerrig og vil gjerne lære nye ting.

Vekten 23/9-22/10

Denne uken handler om møter og å åpne seg for nye mennesker. På mandag føler du sterkt for en fremmed. Tirsdag handler om å våge, mens onsdag byr på mange morsomme initiativer fra din side. Torsdagens supermåne kan gjøre deg euforisk, nesten forelsket, uten at du egentlig vet hva du er forelsket i. På fredag trives du best når du får jobbe med mennesker du står nær. Kvelden byr på moro og variasjon. Helgen blir rolig og harmonisk.

Skorpionen 23/10-21/11

Du starter uken med å flyte med. Du har ingen sterke meninger eller ideer på mandag og tirsdag, og foretrekker at noen andre tar beslutningene. Onsdag handler om ildenergi som kan gjøre deg temperamentsfull. På torsdag frister fullmånen deg til å ta en forhastet beslutning som du angrer på fredag, en dag da du tenker mer jordnært og praktisk. Lørdag dreier seg om en familiemedlem, mens søndag fokuserer på kreativitet.

Skytten 22/11-21/12

Du er ganske sløv i starten av uken. Du vil mye, men energien strekker ikke til. Kombinasjonen av mørket og stress gjør at du ikke fungerer like bra som vanlig på mandag og tirsdag. På onsdag får du et skikkelig løft av ildenergi som livner deg opp både fysisk og mentalt – en god dag for å utfordre deg selv fysisk. Supermånen i værens tegn kan få deg til å sprenge grenser og bli ekstremt drivende i spesifikke saker på torsdag. Helgen handler om å roe ned.

Steinbukken 22/12-19/1

Uken starter sosiabelt og hyggelig, hvor du setter de sosiale aspektene foran jobb og forpliktelser. På onsdag får du panikk over noe som har med en test, prøve eller konkurranse å gjøre. Torsdagens fullmåne gjør deg til en vinner. Fredag handler om vennskap, moro og å nyte livet, mens lørdag blir en morsom dag med mange uventede hendelser. Søndag byr på mange koselige øyeblikk, et tillitsforhold og en endring i en avgjørelse du har tatt.

Vannmannen 20/1-18/2

Du starter uken med en ganske slitsom reise. Mandag blir en dag hvor alt som kan gå galt, vil gå galt, så ha god tid, spesielt hvis du skal reise langt. Tirsdag og onsdag handler om å kommunisere en idé, men også om å være ganske streng i visse beslutninger. På torsdag snur fullmånen en motgang til en fremgang, akkurat den oppmuntringen du trenger. Fredag blir kjedelig, mens lørdag byr på en fest av noe slag.

Fiskene 19/2-20/3

Du starter uken i ditt eget tegn, noe som gir deg trygghet og selvtillit. Tirsdag handler om en venn du ser altfor sjelden, mens onsdag byr på en utfordring og en real smell for din del. Du pleier å ha tålmodighet, men noen mennesker vet hvilke knapper de skal trykke på for å irritere deg. Torsdag og fredag blir energiske og kreative dager, mens helgen handler om å utnytte den kraften fullmånen bringer inn i tegnet ditt. Du kan bli litt spirituell mot slutten av uken.

Les også: Slik blir oktober for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS