horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 15.07 – Søndag 21.07

Uken begynner med veldig rolige energier for deretter å trappes opp og avsluttes med en fullmåne i Steinbukkens tegn på søndag. Se hvordan det påvirker horoskopet ditt.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Du innleder uken med en følelse av hastverk. Det føles som om du står på randen til å miste noe, men du vet ikke helt hva. Onsdagen handler om å komme fremover, enten i et prosjekt eller kanskje en reise eller utflukt. Torsdagen blir en morsom og sosial dag, mens fredagen fokuserer på penger. Lørdagen tilbringer du gjerne alene. Søndagen er det fullmåne i Steinbukkens tegn, og det får deg til å ta avgjørelser i saker som gjelder karriere og penger. Det blir det puffet du trenger.

Tyren 20/4-20/5 

Du innleder uken med mange sterke følelser. Hvis du jobber, gjør kollegene dine lurt i å holde seg unna, spesielt på mandag. Tirsdagen handler om lidenskap, mens onsdagen blir en lett dag hvor du fokuserer på ting du liker. Torsdagen handler om å legge kraft og energi i aktiviteter du liker å gjøre. Fredagen blir en intens, men morsom dag som starter tidlig og slutter sent. Lørdagen handler om hvile, men søndagen kan by på et unikt tilbud.

Tvillingene 21/5-20/6 

Mandagen blir en dag hvor du vurderer å ikke stå opp fra sengen, du er i sjelen trøtt denne dagen. Tirsdagen og onsdagen blir rolige, men likevel aktive dager. Hvis du har fri, har du en mengde ulike ting planlagt. På jobben kan du måtte ta over en kollegas jobb mens vedkommende er på ferie. Torsdagen handler om å være spontan, mens fredagen fokuserer på mer praktiske oppgaver og langsiktig planlegging. Helgen blir gode dager, særlig hvis den inneholder en form for konkurranse.

Krepsen 21/6-22/7 

Du innleder uken med mye vann i tegnet ditt, noe som kan gjøre deg følelsesmessig ustabil. Ikke ta avgjørelser som gjelder relasjoner eller forhold disse dagene. På onsdag byttes vannet ut med ild, og du føler at du vil prøve nye ting. Torsdagen er du uvanlig eventyrlysten og har en tendens til å ta noen risikoer denne dagen. Fredagen handler om å la fornuften styre, mens lørdagen fokuserer på familie og moro. På søndagen kan fullmånen drive frem en avgjørelse.

Løven 23/7-22/8 

Det blir en personlig start på uken hvor du lett knytter nye bekjentskap. Tirsdagen handler om et løfte, mens onsdagen blir en utfordring på mange måter. Torsdagen byr på god energi og hjelper deg med å drive gjennom prosjekter, både privat og på jobb. Fredagen er dagen hvor du ikke sier nei til noe. Du er spontan og nysgjerrig, noe som får deg til å teste det meste. Lørdagen blir en rolig dag hvor du funderer mye over et dilemma du har. Søndagen handler om penger.

Jomfruen 23/8-22/9 

Det blir en følelsesmessig turbulent mandag hvor du tar noen dårlige avgjørelser. Tirsdagen handler om å gjøre om og gjøre rett. På onsdag kommer det inn mer dynamikk i horoskopet ditt. En bra dag å starte en ferie eller en reise. Torsdagen handler om å være impulsiv og ta dagen som den kommer. Fredagen byr på interessante møter og vakre omgivelser, mens lørdagen fokuserer på avslapning og å nyte livet. På søndagen kan fullmånen få deg til å snu tvert i en viss sak.

Vekten 23/9-22/10 

Du følger hjertet ditt mandag og tirsdag. Det er mye lidenskap og glede i tegnet ditt disse dagene. Onsdagen handler om å være sosial og møte morsomme mennesker. Torsdagen blir en aktiv dag som passer godt til sport og andre fysiske utfordringer. På fredag sier du bestemt nei til et tilbud. Lørdagen handler om å velge sin egen vei og stå for sine valg, mens fullmånen på søndag oppmuntrer deg til å fortsette fremover på den veien du har valgt.

Skorpionen 23/10-21/11 

Det er veldig mye skorpionenergi i tegnet ditt mandag og tirsdag, noe som gjør deg følelsesmessig mottakelig for både flørt og mer fysisk oppmerksomhet. Onsdagen handler om å kunne gå fra å være mest med en partner eller venn til å bli sosial i en større gruppe. Torsdagen handler om å teste ut ting, enten det er på jobb eller privat. På fredag går du inn i en privat boble, mens lørdagen handler om en hobby du har. Søndagen byr på en familiekonflikt.

Skytten 22/11-21/12 

Du gjør det mer komplisert enn nødvendig på mandagen. Det blir en dag hvor du ikke velger den lette veien. Tirsdagen handler om å være tro mot visjonen sin, mens onsdagen byr på lett underholdning, et spennende møte og en avgjørelse. Torsdagen blir en dag hvor du er spontan og gjør det som faller deg inn, mens fredagen blir motsatt; da følger du trofast en forhåndsbestemt plan. Lørdagen handler om familiekos, mens søndagen byr på et valg og en indre konflikt. 

Steinbukken 22/12-19/1 

Du innleder uken ganske behagelig. Selv om du har ting du skal gjøre, er det en del tid til å være spontan. Tirsdagen kan bli ganske stressende, men samtidig har du det veldig hyggelig med en ny bekjent. Onsdagen handler om å gjøre noe med en slektning, mens torsdagen byr på en logistisk utfordring. Her gjelder det å være fleksibel. På fredagen har du morsomme aktiviteter på kvelden som inkluderer god mat og hyggelig selskap. Helgen handler om noe du ønsker å gjøre i fremtiden. 

Vannmannen 20/1-18/2 

Du innleder uken med å lande i et praktisk problem. Dette er en utfordring som krever mye av fantasien din. Tirsdagen blir ganske monoton, mens onsdagen byr på miljøskifte og hyggelig selskap. Torsdagen handler om å lære seg å kommunisere med en person som har en annen måte å uttrykke seg på. Fredagen blir virkelig glamorøs og sosial, mens lørdagen blir for det meste rolig og behagelig. På søndagen kan fullmånen få deg til å ta flere økonomiske beslutninger. 

Fiskene 19/2-20/3 

Det er en tvil hos deg i begynnelsen av uken som har med kjærlighet eller relasjoner å gjøre. Tirsdagen handler om å stole på magefølelsen din, mens onsdagen blir en morsom og aktiv dag som med fordel tilbringes utendørs. På torsdagen tillater du deg å være spontan og litt rampete. Det blir en dag hvor du gjør det som faller deg inn. På fredagen er du bestemt, spesielt når det kommer til ting du ikke vil gjøre. Lørdagen handler om luksus og glamour, mens søndagen i stor grad dreier seg om et kjøp eller et salg.

Les også: Sommerens store kjærlighetshoroskop

Powered by Labrador CMS