horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 16.09 – Søndag 22.09

Uken byr på både måneformørkelse, supermåne og fullmåne i Fiskenes tegn. Se hvordan disse sterke månekreftene påvirker ditt tegn.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Du starter uken med en følelse av at sommeren definitivt er over, noe som kan gjøre deg litt dyster. Supermånen på onsdag får deg til å føle deg mer harmonisk og i takt med naturen. På torsdag går Månen inn i ditt tegn, og det gir deg en etterlengtet energiboost før helgen. Fredagen handler om å satse stort, mens lørdagen byr på en uventet flørt. Det blir en dag med ekstra av alt. På søndag gjør du noe for å glede en slektning eller et familiemedlem.

Tyren 20/4-20/5

Du starter uken med fokus på det private fremfor jobben. Tirsdagen handler om forhandlinger, mens onsdagen blir en dag som vekker sterke og nødvendige følelser i deg. Torsdagen setter din evne til samarbeid på prøve, mens fredagen blir en morsom og sosial dag som avsluttes på topp. Lørdagen handler om å utvikle en interesse eller hobby, mens søndagen fokuserer på å ta igjen ting du ligger etter med.

Tvillingene 21/5-20/6

Du starter uken med fokus på et bestemt område, men resultatet av ditt harde arbeid blir noe annet enn du opprinnelig hadde planlagt. Mandag og tirsdag handler om å injisere energi og ideer i et bestemt prosjekt. Onsdagens måneformørkelse kan få deg til å stole mer på følelsene dine og forkaste tidligere prosjekter. Torsdagen handler om fokus og motet til å starte på nytt, mens fredagen blir lettere. I helgen lander du i en avgjørelse du endelig har tatt.

Krepsen 21/6-22/7

Denne uken blir turbulent for deg. Selv under de mest ildpregede dagene er Månen sterk, og det påvirker deg dypt. Mandag og tirsdag handler om en følelse av usikkerhet. På onsdag skjer alt på en gang – måneformørkelse, fullmåne og supermåne blir en emosjonell jordskjelv for deg. Du blir rystet til kjernen, men det er bra, for det som kommer etter er starten på noe fantastisk. Helgen handler ganske enkelt om å finne balansen igjen.

Løven 23/7-22/8

Uken starter med mange tanker og ideer som driver deg både privat og på jobb. Under onsdagen får Månens påvirkning deg til å ta en stor, emosjonell risiko, og det vil lønne seg. Når du viser deg sårbar, blir det lettere for din venn/partner å være sårbar tilbake. Torsdagen handler om å finne din indre ro og en konflikt på jobben. Fredagen blir intens, men morsom, mens lørdagen handler om å sette grenser. Søndagen blir en aktiv dag utendørs.

Jomfruen 23/8-22/9

Mandag og tirsdag er preget av et behov og en vilje til å oppnå mye. Det kan til og med bli snakk om overtid disse dagene. Onsdag byr på dramatikk, da mange blir følelsesmessig påvirket av Månen. Torsdagen blir en dag hvor etterdønningene av alt dramaet roer seg ned, og det blir tid for å be om unnskyldning. Fredagen handler om stabilitet og om å unne seg litt luksus hjemme. På lørdag møter du gjerne venner, mens søndagen handler om å være tydelig i din kommunikasjon.

Vekten 23/9-22/10

Du starter uken med et klart mål som du jobber mot på mandag og tirsdag. På onsdag blir alle forutsetningene dine snudd på hodet, og du blir tvunget til å tenke helt om. Det kan også bli en dag hvor du risikerer å få kjeft av en emosjonell sjef. Torsdagen handler om å være modig, mens fredagen fokuserer på rolig jordenergi som demper de verste følelsesstormene i deg. Lørdagen handler om familie og hjem, mens søndagen byr på en konkurranse.

Skorpionen 23/10-21/11

For den følsomme Skorpionen blir denne uken en utfordring. Den begynner bra, med mye vilje og energi på mandag og tirsdag. På onsdag stopper det opp. Fullmånen oppmuntrer deg til å våge å være ærlig og åpen om følelsene dine. Hvis det er noe du sliter med, er det nettopp å åpne deg, spesielt overfor personer du ikke kjenner så godt. Torsdagen blir en dag hvor du sier nei, mens fredagen blir kreativ og uttrykksfull. Helgen handler om lidenskap og ekte kjærlighet.

Skytten 22/11-21/12

Du starter uken med å føle deg litt forvirret, og den følelsen kulminerer under den dramatiske onsdagen. Du opplever følelser på en helt ny måte og blir tvunget til å konfrontere dine mørkeste sider. Torsdagen blir en god dag da ild og energi kommer inn i tegnet ditt. På fredag tar jordens stabile påvirkning over, noe som gjør det til ukens beste dag. Lørdagen handler om høsten, mens søndagen byr på et morsomt dilemma og en mulighet til å overraske en venn.

Steinbukken 22/12-19/1

Uken starter litt forvirrende. Du samarbeider med en person som mangler struktur. Tirsdagen handler om regler og å komme til enighet. På onsdagen oppdager du at du også kan være dramatisk, spesielt når du styres av sterke følelser. Torsdagen blir en morsom og utviklende dag, mens fredagen fokuserer på fest og luksus. Lørdagen dreier seg om hjemmet og å ta vare på deg selv, mens søndagen fokuserer mer på ditt ytre og hard trening.

Vannmannen 20/1-18/2

Du starter uken med å prøve å komme videre i en avtale. Mandag og tirsdag er dager med mange møter. På onsdagen bør du unngå å ta økonomiske beslutninger, da du ikke bruker hjernen, men stoler helt på følelsene dine. Torsdagen og fredagen blir gode dager, hvor du gjerne tilbringer tid utendørs. På lørdag gjør du noe sammen med et familiemedlem, mens søndagen gir deg mer alenetid. Det blir en dag hvor du tester ut en idé du har hatt.

Fiskene 19/2-20/3

Uken starter med mye vann i tegnet ditt, noe som gjør deg ganske følelsesmessig ustabil. Du har lett for både tårer og latter disse dagene. Onsdag blir et vendepunkt for deg. De sterke påvirkningene fra både supermånen og fullmånen i ditt eget tegn får deg til å velge en helt ny vei. Torsdagen handler om en sannhet som noen har skjult for deg. Fredagen og lørdagen blir harmoniske dager, mens søndagen fokuserer på en konflikt og på å prøve å løse problemet.

Les også: Slik blir denne måneden for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS