horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 19.08 – Søndag 25.08

Uken starter med en dynamisk fullmåne i Vannmannens tegn. Denne månen kan påvirke større beslutninger og forsterke drømmene dine. Se hvordan den påvirker horoskopet ditt.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Uken starter med en kraftig fullmåne som vil hjelpe deg med å tenke litt større. Denne uken legger du grunnlaget for mer enn bare din nærmeste fremtid; du tenker langsiktig og bredt. Tirsdag og onsdag vil være dager hvor du unngår konflikter, selv om du ser ut til å være midt i en. Torsdag blir en dag for handling, hvor du agerer i stedet for å overtenke. Fredag handler om å tørre å ta ledelsen, mens lørdag byr på luksus og god mat. Uken avsluttes med en naturopplevelse.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen blir en blanding av følelser. Månen gjør deg mer mottakelig for både andres meninger og dine egne ønsker. Dette er også en dag for å skape nye fremtidsvisjoner. Tirsdag handler om å ta vare på en kollega som ikke har det så bra. Onsdag blir en dag for friere tanker, både på jobb og trening. På torsdag og fredag får du mye gjort, og det blir dager hvor du leder og fordeler arbeidet. Helgen handler om fest og fellesskap.

Tvillingene 21/5-20/6

Mandagen er preget av mange tanker om fremtiden. Du føler at du ønsker en endring, og i dag blir du litt tydeligere på hvilken type forandring du ønsker å oppnå. Tirsdag handler om å tilpasse seg en større gruppe. Onsdag og torsdag blir dynamiske dager hvor du jobber hardt og får gjort mye. Fredag byr på fellesskap og en liten flørt, mens lørdag og søndag blir dager hvor du prøver å skape mer tid til fritidsinteressene dine.

Krepsen 21/6-22/7

Uken starter med mye frustrasjon, det handler om drømmer som ennå ikke har gått i oppfyllelse. På tirsdag tar du nye tak og begynner å lage planer for høsten. Onsdag handler om gruppedynamikk og konflikter på arbeidsplassen. Torsdag er du uvanlig drivende og bestemt. Fredag handler om et møte som vil påvirke deg i lang tid. Lørdag passer for hjemmekos og familietid, mens søndag handler mer om frisk luft og å være ute i naturen.

Løven 23/7-22/8

Uken starter med et stort spørsmålstegn og avsluttes med en dypere innsikt. I mellomtiden går du fra klarhet til klarhet. Mandag og tirsdag handler om drømmer og visjoner. Onsdag blir en rolig dag hvor du holder deg for deg selv, mens torsdag blir mer utadvendt og sosial. På fredag får du svar på ett eller flere spørsmål du har. Lørdag handler om å lande i en beslutning og være fornøyd med det, mens søndag blir en dag for praktisk tenkning og planlegging fremover.

Jomfruen 23/8-22/9

Den innledende fullmånen i Vannmannens tegn blir en start for en helt ny tankemåte for din del. Det handler om å ha visjoner og se det store bildet, i stedet for å henge seg opp i detaljer, noe du har en forkjærlighet for. Onsdag blir en dag hvor du blir overrasket, mens torsdag handler om å handle og være modig. På fredag tar du ledelsen i en vanskelig situasjon. Lørdag byr på kjærlighet, romantikk og nærhet, mens søndag fokuserer mer på dine egne interesser.

Vekten 23/9-22/10

Uken starter drømmende for deg. I stedet for å gi deg kraften du trenger til å ta beslutninger, forsterker fullmånen din ambivalente side. Du tenker stort, men kommer ikke frem til noen beslutninger. Onsdag handler om å gi og ta, mens torsdag blir en dag hvor du må stå opp for deg selv mot en sjef eller overordnet. Fredag har en positiv energi og byr på fest. Lørdag blir en dag hvor hjemmet spiller en sentral rolle. På søndag unner du deg litt luksus.

Skorpionen 23/10-21/11

Fullmånen gir deg herlig energi i begynnelsen av uken. Du har allerede storslåtte planer, men nå får du drivkraften til å gjennomføre dem fra idé til virkelighet. Tirsdag byr på en overraskelse som har med en venn å gjøre. Onsdag passer bra for gruppearbeid, mens torsdag blir en stressende dag hvor du risikerer å bli litt irritert på folk generelt. Fredag gir deg mange gode ideer, mens helgen fokuserer på mat, venner og fornøyelser. En herlig, luksuriøs helg.

Skytten 22/11-21/12

Det er et ønske om å komme videre på mandag, og denne ambisjonen forsterkes av fullmånen. Tirsdag og onsdag blir dager der du gjerne jobber sammen med andre mennesker, mens torsdag ser mer selvstendig ut. På fredag føler du en sterk tiltrekning til en kollega, og du gjør ditt beste for å holde følelsene i sjakk. Lørdag får du lyst til å få ting gjort hjemme, mens søndag fokuserer mer på venner, familie og kvalitetstid sammen.

Steinbukken 22/12-19/1

Du starter uken med ansvaret for en person eller et dyr. Det blir koselige dager hvor du får mye tid til å planlegge fremover. Fullmånen gir deg ideer og ambisjoner som du vil realisere i løpet av høsten. Onsdag blir friere, da kan du legge opp dagen etter eget hode, mens torsdag handler om å sette ulike prosjekter i gang. Fredag tilbringer du gjerne med venner, og du morer deg kongelig, mens lørdag handler om et midlertidig farvel til noen personer. Søndag blir en praktisk dag.

Vannmannen 20/1-18/2

Du starter uken på ett sted og avslutter den på et helt annet sted. Det kan dreie seg om både en fysisk eller mental reise. Fullmånen i ditt eget tegn forsterker følelsen av å være på vei fra ett sted til et annet. I løpet av de første dagene endrer du mange tanker og ideer du har hatt tidligere, og tilpasser dem til din nåværende situasjon. Torsdag handler om å være sterk, drivende og ta kommandoen i en forvirrende situasjon. Fredag blir en stressende dag med mye å få unna. Helgen dreier seg helt og holdent om familie og slekt.

Fiskene 19/2-20/3

Mandag gir deg en følelse av at du vil mer enn du kan. Fullmånen trigger ambisjonene dine, samtidig som noe holder deg tilbake. Tirsdag og onsdag følger du gjerne strømmen og unngår å ta ledelsen. På torsdag får du mer ambisiøse og drivende krefter i horoskopet ditt. En god dag for å ta beslutninger. Fredag handler om sjarm og å bli forført. På lørdag nyter du øyeblikket og er til stede her og nå. Hele helgen preges av en Carpe Diem-følelse – nyt dagen.

Les også: Slik blir denne måneden for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS