horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 21.10 – Søndag 27.10

Når Venus er i Skytten, oppmuntres vi til å fokusere på det viktige i livet og se ting i et større perspektiv. Se hvordan det påvirker uken din.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Du starter uken med mange ideer, men ikke så mye fokus som du trenger for å realisere visjonene dine. På tirsdag og onsdag føler du deg sårbar, og du gjemmer deg bak en glatt fasade. Torsdag kommer selvtilliten din tilbake, og du begynner å hevde deg mer i ulike sammenhenger. Fredag blir en glad og sosial dag med nyheter om en investering. På lørdag prøver du å tenke praktisk i en sensitiv situasjon, mens søndag handler om å investere i deg selv.

Tyren 20/4-20/5

Du starter uken med uvanlig mye frihet til å bestemme over tiden din og hva du skal gjøre. Mandag og tirsdag handler om å kombinere praktisk arbeid med mer sosiale oppgaver. Onsdag er du ute så mye du kan og nyter høstfølelsen og de vakre fargene, som får deg til å føle deg levende. Torsdag handler om kreativitet, mens fredag fokuserer mer på rutiner og fremtidsplanlegging. På lørdag vier du deg gjerne til en hobby, mens søndag handler om familien.

Tvillingene 21/5-20/6

Du starter uken med mye påvirkning fra Merkur. Mandag og tirsdag er du pratsom og sjarmerende, og du får folk til å føle seg vel, noe som gjør at mange søker ditt selskap. Onsdag byr på konkurranse og en god del prestisje. Torsdag kan sladder skape konflikt på jobb eller i vennekretsen, så det er viktig å skille mellom sannhet og løgn. Fredag vil du løse en misforståelse. Lørdag handler om avslapning, mens søndag byr på fysiske utfordringer.

Krepsen 21/6-22/7

Uken begynner livlig, så det er viktig at du er uthvilt for å holde følge med tempoet. Hvis du jobber, kan en sjef være spesielt krevende på tirsdag og onsdag. Torsdag sier du nei til en invitasjon eller et arrangement fordi du ikke føler deg på topp. Fredag handler om å tøye grenser, men også om å våge å tro på din egen evne til å lykkes. Lørdag blir en herlig høstdag hvor du gjerne er utendørs, mens søndag fokuserer mer på hjemmet.

Løven 23/7-22/8

Du starter uken med å være overalt på en gang. Du har tusenvis av ideer, og du blander deg inn i hva andre gjør, noe som kan skape irritasjon. Tirsdag og onsdag blir roligere dager, hvor det sosiale samspillet fungerer bedre. På torsdag får du energi fra ditt eget tegn, noe som gjør dagen til en skikkelig toppdag. Fredag handler om å satse for å våge, og det er også en god dag for shopping. I løpet av helgen eskalerer en konflikt som handler om penger.

Jomfruen 23/8-22/9

Mandag handler om kreativitet og å uttrykke seg godt. Tirsdag tilbringer du mye tid med en ny kollega eller bekjent som har gjort et sterkt inntrykk på deg. Onsdag handler om å våge mer og ta større sjanser når det gjelder jobben eller utdanningen din. På torsdag hopper du på et tilbud uten å tenke deg om først. Fredag blir en inspirerende dag, mens lørdag handler om å bygge opp en venn eller slektnings selvtillit. Søndag dreier seg om en hobby.

Vekten 23/9-22/10

Du er veldig nysgjerrig i starten av uken, spesielt på mandag. Tirsdag og onsdag er dager hvor det sosiale samspillet må fungere, særlig hvis du jobber eller omgås i en større gruppe. Torsdag skjer det ting som har med økonomi og investeringer å gjøre. Fredag handler om å stå opp for noe du tror på, mens lørdag blir en funksjonell og praktisk dag. Det er en dag du helst vil unngå overraskelser. Søndag ser du over økonomien din.

Skorpionen 23/10-21/11

Du starter uken med store forhåpninger om et resultat. På tirsdag eller onsdag får du et svar, men det kan være annerledes enn det du hadde håpet på. Husk at selv om det ikke går som du ønsket, kan denne løsningen vise seg å være bedre på sikt. Torsdag handler om ildenergi og å drive frem et prosjekt eller arbeid, mens fredag fokuserer på de sosiale delene. Fredag er du sentrum for oppmerksomheten. Helgen handler om et prosjekt hjemme.

Skytten 22/11-21/12

Du starter uken med å være på mange ulike steder. Enten har det med jobben å gjøre, eller så er det et privat oppdrag. Tirsdag og onsdag styres følelsene, og du kan være veldig sårbar for all kritikk disse dagene. Torsdag handler om å bygge opp energien igjen og ta nye tak, mens fredag byr på en gave, en fin kompliment eller en overraskelse. I løpet av helgen blomstrer kreativiteten din i forbindelse med et privat prosjekt du har.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne uken starter med at du er veldig trøtt. Etter en intens helg sliter du med å fokusere på mer krevende oppgaver. På tirsdag og onsdag kan du plutselig begynne å lengte hjem eller etter din nærmeste familie, avhengig av din situasjon. Torsdag handler om nye venner, en morsom erfaring og å våge å være litt ukomfortabel. Fredag er det full fart, enten du er ute med venner eller har fredagskos hjemme. Helgen blir fysisk utfordrende, men morsom.

Vannmannen 20/1-18/2

Du starter uken med å være ute så mye du kan. Hvis været er bra, prøver du å ta fri fra jobben. Tirsdag og onsdag handler om å planlegge fremover, men også om å prioritere trening og deg selv. Torsdag får du et løft fra Løven, som gjør at du blir veldig selvsikker og utagerende. Fredag handler om hverdagsglamour og hjemmekos, mens lørdag kan by på en fest eller morsom aktivitet. Søndag gir en utflukt deg den inspirasjonen du trenger.

Fiskene 19/2-20/3

Du har et ønske om å lære mer på mandag. Du har hørt noe du rett og slett ikke kan slippe. Tirsdag og onsdag fokuserer mye på familie eller dyr, mens torsdag blir aktiv, stressende, krevende og lærerik. På fredag sier du nei til en sjef som kan være veldig manipulerende. Kvelden byr på underholdning og god mat. Lørdag handler om en kulturell opplevelse, mens søndag fokuserer på kjærlighet, venner eller familie. Det blir en koselig dag.

Les også: Slik blir oktober for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS