horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 23.09 – Søndag 29.09

Denne uken går solen inn i Vektens tegn, og det skaper balanse for noen, mens andre kan føle uro, kjærlighet eller sterk lidenskap. Se hvordan ditt tegn blir påvirket.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Du starter uken med en sterk nysgjerrighet på nesten alt. Mandag og tirsdag blir dager hvor du utforsker og oppdager, både på jobb og i privatlivet. Onsdag fokuserer du mye på familien, mens torsdag handler om å ikke la følelsene ta overhånd. Fredagen blir livlig og intens. Lørdagen byr på utfordringer, men også på nye bekjentskap. På søndagen holder du deg helst hjemme med familien. Det blir en dag hvor dere planlegger sammen.

Tyren 20/4-20/5

Du starter uken med å bli kjent med en ny kollega. Mandag og tirsdag blir sosiale dager hvor du snakker mye. På onsdag holder du deg mer for deg selv, du trenger rom til å rydde i tankene dine. Torsdag byr på en følelsesmessig berg-og-dal-bane, spesielt for Tyren som er i et forhold. Noen flørter med deg, noe som vekker sterke følelser. Fredag og lørdag fokuserer på utendørsaktiviteter, mens søndagen byr på en utflukt og en hyggelig overraskelse.

Tvillingene 21/5-20/6

Du starter uken med dobbel påvirkning fra Tvillingene, noe som gjør deg veldig pratsom og sosial. Tirsdag handler om å tørre å stole på følelsene dine. På onsdag møter du en nær venn, mens torsdag fokuserer på fysiske utfordringer og morsomme aktiviteter. Fredag bruker du sannsynligvis for mye penger på noe du ikke trenger. Lørdag handler om hverdagsluksus, mens søndag utfordrer ditt syn på familie og privatliv.

Krepsen 21/6-22/7

Uken starter aktivt. Det er en tendens til stress både på mandag og tirsdag, men du kan holde det i sjakk om du gjør én ting av gangen. Onsdag handler om en sjef og deres dårlige lederegenskaper. Torsdag prøver du å ikke la følelsene styre. Du vil fremstå som kald og analytisk. Fredagen handler om lidenskap, liv og nytelse. Det blir en morsom og glitrende kveld. Helgen byr på flere fysiske og krevende utfordringer.

Løven 23/7-22/8

Det er et ønske om å overtale og overbevise på mandag. Tirsdag blir litt anstrengende, og en konflikt på jobb kan svekke evnen din til å fokusere. Onsdag handler om morsomme aktiviteter og å utfordre seg selv. Torsdag blir en koselig dag hvor du er impulsiv. Kanskje du drar ut med venner eller kolleger. Fredag blir stressende og intens, og på kvelden vil du helst holde deg hjemme. Lørdag er bedre for en utekveld, og på søndag starter du et nytt prosjekt.

Jomfruen 23/8-22/9

Uken starter med dobbel påvirkning fra Merkur, noe som gjør at du kan selge inn ideene dine med letthet. Tirsdag og onsdag blir stressende dager med mange kolleger borte eller syke. Du tar ansvar og stepper opp. Torsdag handler om familien og om å løse en konflikt hjemme. Fredag bringer med seg en energiboost som du trenger før helgen. Lørdag blir morsom, men også intens. På søndag liker du å shoppe og ta en kaffe med en venn.

Vekten 23/9-22/10

Mandag og tirsdag preges av forvirring. Du har vanskeligheter med å fokusere og dagdrømmer mye. Onsdag handler om å ta ansvar for dine handlinger, mens torsdag kan by på både drama og konflikt. Fredag blir stressende og intens, men også morsom og givende. På lørdag forbereder du deg på fest. Det blir en glitrende kveld. Søndag henter du deg inn igjen ved å tilbringe tid i naturen. Det blir en dag fylt med dype tanker om fremtiden.

Skorpionen 23/10-21/11

Du starter uken med en offensiv innstilling. Ingen kan få deg til å tenke positivt, spesielt ikke på mandag. Tirsdag og onsdag blir gradvis bedre, og mer positiv energi strømmer inn i tegnet ditt. Du begynner å ønske å aktivere deg igjen. På torsdag møter du en inspirerende person, og fredag handler om lidenskap. Fredagen kan by på et interessant møte. Lørdag er følelsesladet, mens søndag bringer ro. Da finner du tilbake til din indre balanse.

Skytten 22/11-21/12

Det blir mye prat og lite handling for deg på mandag. Du har mange ideer, men ikke nok fokus til å gjennomføre dem. Tirsdag og onsdag handler om å stole på magefølelsen din og ikke dømme nye kolleger før du blir bedre kjent med dem. Torsdag blir en morsom og aktiv dag, mens fredag kan by på drama og krangel. Det er sterke følelser i luften denne dagen, og du er ikke den som lar deg tråkke på. På lørdag er du herlig uthvilt og klar for å gjøre noe annerledes. Søndagen byr på noen innendørsprosjekter.

Steinbukken 22/12-19/1

Du starter uken med å utfordre deg selv verbalt, kanskje ved å lese eller snakke et fremmed språk. Tirsdag handler om samarbeid, mens onsdag kan by på en spontan utekveld. På torsdag er du sliten, og det er en risiko for at du gjør feil. Hvis det skjer, stå for det. Fredag er du full av sjarm, og du legger merke til at du er uvanlig populær. Du tilbringer gjerne tid med mange personer samtidig, enten med arbeidskolleger eller i en vennegjeng. Helgen blir spektakulær.

Vannmannen 20/1-18/2

Uken starter med et kurs eller en opplæring som både blir utfordrende og interessant. Tirsdag handler om familien og deres felles planer, mens onsdag fokuserer på jobb og et krevende prosjekt som gjør dagen lang. Torsdag blir lett og delt mellom både teoretisk og praktisk arbeid. Fredag tilbringer du helst hjemme i koselige omgivelser. På lørdag lærer du mange nye ting. Søndagen byr på en utflukt og en hyggelig kaffestund med en eldre slektning.

Fiskene 19/2-20/3

Du har et behov for å sette i gang mange prosjekter denne mandagen, men du har en tendens til å gå lei raskt og hoppe videre til neste utfordring. Tirsdag og onsdag handler om sunt vett og å ta kloke beslutninger. Torsdag blir en kjærlig dag, spesielt hvis du har barn eller dyr. På fredag kan det hende at du tar en fest med venner, mens lørdag fokuserer mer på partneren din eller familien. Søndag avslutter du uken med å skjemme deg selv bort skikkelig.

Les også: Slik blir denne måneden for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS