horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 26.08 – Søndag 01.09

Uken blir en fortsettelse av forutsetningene som ble lagt av fullmånen forrige mandag. Venus går inn i Vektens tegn, noe som blir en kilde til sterke feminine krefter. Se hvordan det påvirker horoskopet ditt den kommende uken.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Du starter uken med å være veldig forsiktig i måten du uttrykker deg på. Du er ikke like direkte som du pleier å være, men pakker inn det du vil si i bomull. Onsdag byr på en følelsesstorm og et uventet møte, mens torsdag handler om å finne din indre styrke. Fredag blir en dag hvor du utstråler selvtillit. På lørdag er du veldig eventyrlysten og tar gjerne risikoer. Søndag handler om å utfordre deg selv innenfor et helt nytt område. Den doble ildenergien gjør deg både modig og dumdristig.

Tyren 20/4-20/5

Uken starter med at du argumenterer for det du tror på. Selv om du vet at du jobber i motvind, gir du ikke opp. Tirsdag og onsdag handler om å jobbe over grensene og å prøve å tenke på en ny, mer fleksibel måte. Onsdag kveld blir stressende, og du er oppe i høygir. Torsdag markerer starten på en helt ny æra for deg. Fredag og lørdag byr på morsomme opplevelser, interessante møter og fantastiske omgivelser. Søndag handler om vemod og å gi slipp på noe eller noen.

Tvillingene 21/5-20/6

Du starter uken med mange intellektuelle tanker og kreative ideer. Mandag og tirsdag er du en skikkelig idésprøyte. Onsdag handler om å lande litt i virkeligheten og begynne å skille ut det som kan brukes av alle de sprø, kule visjonene du har fått. Torsdag blir en dag hvor du håndterer konflikter både på jobben og hjemme. Du er ikke den som gir deg disse dagene. På fredag prøver du å feie en feil under teppet, bare for å måtte rydde opp i hele floken i løpet av helgen.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en tøff start på uken hvor du blir tvunget til å konfrontere en feil du har gjort. Du liker ikke å ta feil, og det blir en bitter pille å svelge for deg. Onsdag handler om å ta nye tak og prøve å finne en ny måte å se på arbeidsrutinene dine. Du trenger å spare tid og penger, men du vet ikke helt hvordan. Torsdag byr på positive nyheter som angår økonomien din. Fredag blir en dag hvor du feirer, mens hele helgen handler om hvile og om å hente seg inn igjen.

Løven 23/7-22/8

Du starter uken med å sette opp regler og betingelser for høsten, både privat og på jobb. Du har mange tanker om endringer du vil gjennomføre. Tirsdag og onsdag handler om økonomi, tall og utvikling. På torsdag får du høre nyheter om en bekjent eller fjern venn. Fredag byr på action og drama på jobben, mens lørdag fokuserer mer på helse og utendørsaktiviteter. Søndag forsker du i et urovekkende rykte du har hørt.

Jomfruen 23/8-22/9

Du vil gjerne bli hørt i begynnelsen av uken. Du formidler tankene dine og tar imot eventuell kritikk på en god måte både mandag og tirsdag. Onsdag handler om å samle energi til en forestående utfordring. Her gjelder det å både ha oversikt og våge å slippe kontrollen samtidig. Torsdag handler om å være aktiv og ta for seg. På fredag tar du en pause fra dine vanlige oppgaver og prøver noe nytt. Helgen handler om en økonomisk investering.

Vekten 23/9-22/10

Du tenker mye i begynnelsen av uken og deler gjerne ideene dine. Tirsdag og onsdag blir dager med mange møter hvor følelsene går høyt. Det virker som om en endring er på gang på arbeidsplassen din. Torsdag handler om fokus, mens fredag oppmuntrer til kreativ tenkning. På fredag kan du gjøre et morsomt kupp om du går på loppemarked eller bruktbutikk. Lørdag blir en rolig dag hvor du filosoferer, mens søndag er mer actionfylt. Den inneholder en konkurranse av noe slag.

Skorpionen 23/10-21/11

Du starter uken med å sette i gang mange ulike ting, men du har ikke ro til å fullføre dem før du begynner på neste prosjekt. Onsdag handler om en ny kollega og om å prøve å finne felles interesser å snakke om. Dere er veldig forskjellige. Torsdag blir en dag med drama og krangler, mens fredag handler om å forsone seg og legge det som har vært bak seg. På lørdag er du aktiv og i topphumør. Søndag går luften ut av deg, og du trenger å hvile deg i form.

Skytten 22/11-21/12

Du starter uken med å være ganske grinete. Det er både temperament og utålmodighet i tegnet ditt. Mandag og tirsdag bør du unngå å jobbe med eller i nærheten av små barn. På onsdag vil denne irritasjonen avta, og det blir lettere å ha med deg å gjøre. Torsdag handler om å finne en balanse mellom arbeid og fritid. På fredag får du nok av en kollega som hele tiden vil fremheve seg selv. Lørdag handler om familien, mens søndag blir mer en dag for hobbyer.

Steinbukken 22/12-19/1

Mandag og tirsdag prøver du å både bli kjent med det som er nytt, og ta kontakt med enkelte venner som du ikke har hørt fra på en stund. Det blir morsomme, stressende og annerledes dager. Onsdag handler om å ta kontroll. Torsdag markerer begynnelsen på et nytt og spennende kapittel i livet ditt. Fredag blir en dag hvor du fokuserer på å bli kjent med omgivelsene dine. Helgen handler om å shoppe og tilbringe tid med familie eller venner. Det blir herlige dager hvor du skjemmer bort deg selv litt ekstra.

Vannmannen 20/1-18/2

Du starter uken med noen fine dager, gjerne utendørs med venner. Det kan være ferie eller kanskje en arbeidsaktivitet. Onsdag blir en dag som inneholder både en reise, en avskjed og en ny bekjentskap. På torsdag blir du etterlatt alene, enten av vennene dine eller familien din. Fredag handler om enkle gleder, mens lørdag byr på mer fysisk arbeid. Søndag blir en friere dag hvor du kan legge opp prosjektene, hobbyene eller aktivitetene dine etter det som passer deg.

Fiskene 19/2-20/3

Du har noen ting du vil gjøre i begynnelsen av uken, så mandag og tirsdag blir aktive dager som begynner tidlig og slutter sent. Onsdag kretser rundt et familiemedlem og deres behov, mens torsdag fokuserer mer på problemstillinger som har med arbeidet ditt å gjøre. På fredag har du flere ting på planen, og det kan bli trangt å rekke alt du har planlagt. Lørdag byr på en overraskelse, mens søndag handler mer om trening og helse. Du vil komme i form.

Les osgå: Slik blir august for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS