horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 29.07 – Søndag 04.08

Uken starter med luftige, lette energier som gjør all form for kommunikasjon enklere, for deretter å avsluttes med en nymåne i ild. Se hvordan det påvirker ditt tegn.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Det er et behov for å få si din mening både mandag og tirsdag. Du snakker gjerne fritt fra hjertet. Onsdag handler om doble energier som gjør at du både vil og ikke vil samtidig. Torsdag blir du følsom og har vanskelig for kritikk. Fredag handler om familien, mens lørdag blir en dag hvor du gjerne møter en eldre slektning du ikke ser så ofte. Søndag tar du opp et løfte du har gitt. Du har ikke tenkt å svikte vennen din denne gangen.

Tyren 20/4-20/5 

Du starter uken med fest. Det blir en morsom, annerledes, tidvis stressende men givende dag. Tirsdag og onsdag handler om å prøve å overbevise en venn eller familiemedlem om et valg hen bør ta ifølge deg. Torsdag blir rolig og harmonisk, mens fredag byr på en del utendørsopphold og god mat. Lørdag handler om en slektning og hens beslutning som du må prøve å respektere. Søndag blir en koselig dag hvor du gjerne pusler med et kreativt prosjekt.

Tvillingene 21/5-20/6 

Det er mye luft i tegnet ditt i begynnelsen av uken. Kommunikasjonen din er på topp, så mandag til onsdag er gode dager å forhandle, selge inn ting eller ordne opp i problemer med dine nærmeste. Onsdag blir også en ganske spontan dag hvor du gjerne gjør noe impulsivt. Torsdag handler om å vise hva du kan, mens fredag legger mer vekt på dine kreative sider. En dag hvor du lar din kunstneriske talent blomstre. Lørdag kan det oppstå en krangel i familien. Søndag handler om å sette strek over det som har vært, slik at du kan komme videre.

Krepsen 21/6-22/7 

Du starter uken med masse fantasi og litt vel ambisiøse planer. Tirsdag handler om å finne balansen mellom dine visjoner og det som er realistisk. Onsdag prøver du å ordne opp i en kommunikasjonsfeil med en kollega eller nær venn. Torsdag handler om empati og å vise forståelse for en venn som har det dårlig. Fredag svinger humøret ditt mye fra å være strålende til å bli sint på småting. I helgen øver du på å si stopp.

Løven 23/7-22/8 

Det blir en god start på uken hvor du føler deg uvanlig håpefull for fremtiden. Tirsdag handler om å si ja, mens onsdag byr på et litt annerledes eventyr. Det blir en dag med opplevelser. Torsdag går Månen inn i Krepsens tegn, og det gir deg en dypere kontakt med følelsene dine, mens fredag ser mer lett og sosial ut. Lørdag tar du et viktig skritt fremover i en relasjon. Søndag gir Nymånen i tegnet ditt deg en kickstart på en fantastisk periode.

Jomfruen 23/8-22/9 

Det er en ganske lett energi i begynnelsen av uken som gjør at du gjerne vil ta snarveier og unngå hardt arbeid. Tirsdag handler om å snakke med en venn om problemene deres, mens onsdag blir en morsom dag hvor du gjerne omgås mennesker du ikke kjenner så godt. Torsdag vil du gjerne ta vare på et familiemedlem, mens fredag handler om fornøyelser og nye miljøer. Lørdag prøver du å gjøre en vanskelig slektning fornøyd. Søndag handler om å sette grenser.

Vekten 23/9-22/10 

Du starter uken med en evne til å kunne selge inn nesten hvilken som helst idé. Tirsdag handler om å samarbeide, mens onsdag tester både ditt mot og din evne til å tøye dine egne grenser. Torsdag er du gjerne hjemme med familien, mens fredag kan by på en kortere reise og nye miljøer. Lørdag argumenterer du for en beslutning du har tatt, men din venn eller partner er ikke enig. Søndagens Nymåne gir deg muligheten til å realisere en drøm.

Skorpionen 23/10-21/11 

Det er et ønske om å møte nye mennesker i begynnelsen av uken. Du er litt lei av de gamle vennene dine og vil finne personer som deler din lidenskap. Onsdag handler om ikke å gi opp selv om du har kjørt deg fast, du har ikke så mye tålmodighet denne dagen. Torsdag blir en god dag for å utvikle din kreativitet og la din kunstneriske side skinne. Fredag handler om krangler og sårede følelser, mens lørdag bygger på en allerede infisert situasjon. Søndag gir deg styrken til å tilgi.

Skytten 22/11-21/12 

Det er en letthet i tegnet ditt denne mandagen som gjør deg i et riktig solfylt humør. Tirsdag og onsdag blir dager hvor du lærer nye ting. Det blir mye informasjon på kort tid, så det gjelder å være skjerpet. Torsdagen handler om å bytte spor, mens fredagen blir morsom, annerledes og litt kulturell. Det blir en dag hvor dine talenter kommer fram. Lørdagen kretser først og fremst rundt familien, mens søndagens nymåne byr på en beslutning og en forandring for fremtiden.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du innleder uken med å nøle mellom ulike beslutninger. Tirsdag og onsdag handler om etterforskning og å finne ut hva som passer deg best. På torsdagen kan en person på jobben eller privat bli litt flørtende. Du tar det som en kompliment selv om du ikke er interessert. Fredagen handler om god mat og å tilbringe tid med venner og familie. På lørdagen er du uvanlig hjelpsom, mens søndagens nymåne hjelper deg å bringe orden i et problem du har slitt med.

Vannmannen 20/1-18/2 

Uken innledes med en del sosialt samvær og utendørsaktiviteter. Det blir en herlig mandag hvor du virkelig nyter livet. Også tirsdagen inneholder mye frisk luft og hyggelig selskap. Onsdag handler om en prøvelse som vil fungere bedre enn forventet. Torsdag og fredag blir en blanding av aktivitet og fornøyelser. På lørdagen kan du bli irritert på en slektning som alltid vil bestemme, men du holder meningene dine for deg selv. Søndagen handler om å spise godt og være sammen.

Fiskene 19/2-20/3 

Du har mye å si på mandag og tirsdag, og meningene dine faller ikke alltid i god jord. Onsdag byr på fornøyelser og utendørsaktiviteter, mens torsdag fokuserer mer på familien. Fredag handler om et valg du står overfor. Kanskje vurderer du å selge en eiendom. Lørdag blir en interessant dag hvor meninger møter meninger, og det gjelder å ha takhøyde. På søndag kan nymånen gi deg både energi og styrke til å gjennomføre en beslutning som er litt tøff.

Les også: Stemte månedshoroskopet for juli?

Powered by Labrador CMS