horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 30.09 – Søndag 06.10

Denne uken byr både på en nymåne i Vektens tegn og en solformørkelse på onsdag. Se hvordan det vil påvirke horoskopet ditt.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Du starter uken i et rolig, nesten avslappet tempo. Selv om det er mye å gjøre både privat og på jobben mandag og tirsdag, er det ingenting som kan forstyrre din indre balanse. På onsdag vil elementet luft påvirke horoskopet ditt, og du blir mer mottakelig for andres meninger. Torsdagen handler om å være diplomatisk, mens fredagen blir mer lidenskapelig og intens. Lørdag vier du deg fullstendig til en interesse eller hobby, mens søndagen handler om personlig utvikling.

Tyren 20/4-20/5

Du starter uken med en positiv innstilling og et ønske om å få ting til å fungere. Mandag og tirsdag fokuserer du på å lage strategier både for nåtiden og fremtiden. På onsdag er det både solformørkelse og nymåne, noe som kan påvirke din følelsesbalanse. Torsdag handler om å få folk til å dra i samme retning, noe som kan være utfordrende. På fredag gir du alt for å vinne. Helgen gir deg den hvilen du både trenger og fortjener.

Tvillingene 21/5-20/6

Du starter uken med å være veldig nøye, nesten pedantisk. Både mandag og tirsdag dreier seg om detaljer. På onsdag kan nymånen føre til at du tar forhastede beslutninger, noe som gjør deg impulsiv. Torsdag vil du slite med å håndtere folk som krangler, da du trenger balanse rundt deg for å føle deg bra. Fredagen handler om å følge hjertet, selv når det er vanskelig. Lørdag oppmuntrer du en venn til å være mer spontan, og søndagen blir morsom, men annerledes.

Krepsen 21/6-22/7

Du starter uken med mye jordenergi i horoskopet ditt, noe som balanserer din følsomme natur. Mandag og tirsdag er hovedsakelig praktiske dager. På onsdag kan nymånen forsterke følelsene dine, og du kan handle impulsivt når du egentlig burde være mer forsiktig. På torsdag prøver du å megle i en konflikt på jobben, og du bruker både kunnskap og verbal overtalelsesevne. Helgen handler om en hobby som du deler med enten familie eller venner.

Løven 23/7-22/8

Det er en forsiktig tilnærming hos deg på mandag og tirsdag. Du tar deg god tid disse dagene. Solformørkelsen på onsdag kan skape indre kaos for den sol-orienterte Løven, og det blir en dag hvor du konfronterer indre demoner. På torsdag tar du tak i relasjonsproblemer på nytt. Fredag handler om glede, varme og kosepauser, mens lørdag byr på en spesiell utfordring. På søndag hører du et rykte som du begynner å undersøke nærmere.

Jomfruen 23/8-22/9

Mandag og tirsdag handler om dobbel jordenergi og om å være strategisk. På onsdag kommer en bølge av følelsesladet energi fra nymånen. Dette er en god dag for å ta beslutninger basert på instinkt snarere enn logikk. Torsdag bringer med seg gruppearbeid og samarbeid, mens fredag handler om fellesskap og kosepauser. Lørdag ser ut til å bli en festlig dag hvor du virkelig får skinne. Søndagen markerer en ny start for deg, og du begynner å planlegge fremtiden.

Vekten 23/9-22/10

Det er en ro og stabilitet hos deg i begynnelsen av uken. På onsdag er det både solformørkelse og nymåne i ditt tegn, noe som styrker intuisjonen din og evnen til å lese mellom linjene. På onsdag vil en sannhet bli avslørt. Torsdag handler om ditt behov for balanse, mens fredag blir en morsom dag med mange humoristiske øyeblikk. Lørdag byr på et lite eventyr, mens søndagen dreier seg om en ny lidenskap som du har oppdaget.

Skorpionen 23/10-21/11

Det er en målbevissthet hos deg på mandag. Du planlegger både kortsiktig og langsiktig denne dagen. Tirsdag handler om en løgn, mens onsdag byr på et spekter av følelser og mye drama. Torsdag handler om å finne balansen din igjen. På fredag tar du nye tak på jobben, og privat unner du deg det beste. Lørdag handler om en slektning, mens søndag fokuserer på fysisk aktivitet og å være ute i naturen. Det blir en dag fylt med frisk luft.

Skytten 22/11-21/12

Du starter uken med å holde tilbake litt av din entusiasme til fordel for å tenke mer praktisk. På onsdag gir Nymånen deg det dyttet du trenger i riktig retning for å ta en avgjørende beslutning som angår arbeidet ditt. Torsdagen handler om å få gruppen til å trives, men også om å bli kjent med en ny kollega. Fredagen byr på en positiv energi som gjør deg sjarmerende og sprudlende. Lørdagen dreier seg om en feiring av noe slag, mens søndagen byr på god mat og familiekos.

Steinbukken 22/12-19/1

Du starter uken stabilt med å etablere gode vaner som gjelder både jobb og helse. Solformørkelsen på onsdag får deg til å ta et valg knyttet til en utdanning eller et kurs. Torsdagen handler om et gruppearbeid hvor du både veileder og leder. På fredagen slipper du deg løs og viser en mer impulsiv side av deg selv. Lørdagen handler også om fest og moro, mens søndagen blir langt roligere, da du trenger å vende tilbake til dine rutiner.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har begynt å komme tilbake til din gamle arbeidsmåte, noe som er tydelig på mandagen. Tirsdagen dreier seg om å planlegge et interessant prosjekt hvor du skal jobbe med både teoretiske og praktiske oppgaver. På onsdag kan trafikkproblemer skape forsinkelser når du trenger å være punktlig. Sørg for å ha god tid denne dagen. Torsdagen gir deg en sjanse til å imponere en sjef, mens fredagen byr på en uventet invitasjon. Helgen blir herlig med mye utendørsaktiviteter.

Fiskene 19/2-20/3

Du starter uken trygt med en stabil plan for hva du skal gjøre, og den holder seg både mandag og tirsdag. På onsdag snur Nymånen opp ned på all din planlegging, og du blir tvunget til å tenke på en helt ny måte, noe som viser seg å være bra for deg. Torsdagen tar du opp et sensitivt tema med et familiemedlem eller partneren din. Fredagen handler om å være egoistisk og sette deg selv først. På lørdagen gjør du en tjeneste for en venn eller bekjent, mens søndagen fokuserer på familien.

Les også: Stemte månedshoroskopet for september?

Powered by Labrador CMS